Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodziło? Przekroczyłam granicę?

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę w pracy. Właściwie jedna z niewielu osób na które mogę liczyć. Zawsze do mojej dyspozycji, gotowy by mi pomóc. Świetnie się z nim rozmawia, nawet flirtuje itd... Po roku postanowiłam go zaprosić na zwykłe spotkanie. On nie odmówił, ani też nie przyjął zaproszenia. Nie zmieniło to mojego zachowania ani nic. Nadal mu mówię cześć itd, ale on zmienił. Patrzy na mnie jakbym mu matkę zabiła. Na szczęście pracujemy w innych działach, więc praktycznie się nie widzimy.

Gość gość
Na 100% nie ma dziewczyny. Wiem, bo niedawno mi to sam mówił.

Gość gość
traktowal cie jak kumpla a ty wyskoczylas ze spotkaniem.zamurowalo go pewnie i juz po przyjazni.mysli pewnie,ze na niego lecisz i bedzie cie omijac szerokim lukiem.

Może jest typem samotnika. Nie szuka znajomych, koleżanek..może po prostu źle czuje się na takich wyjściach. Sama też tego unikam.

Gość gość
Że na niego lecę to pewnie już dawno wiedział. On jest chorobliwie nieśmiały, kobiety nigdy nie miał, więc myślałam, że jak zaproponuje spotkanie to się ucieszy.

Gość gość
uważam podobnie jak gość z 23:14 jak kobieta zaprasza faceta to nie jest to zwykłe spotkanie. Po cholerę go zapraszałaś?? nie wystarczą ci fajne kontakty w pracy? zorientował się że jesteś desperatką i już po sympatii :O

Gość gość
Czemu desperatką od razu?

Gość gość
moze jestem staromodna ale uważam że kobieta nie powinna zapraszać faceta na kawe, własnie np z takich powodów