Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wywiad z masa(swiadkiem koronnym) o wsi i po !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

wywiad z masa(swiadkiem koronnym) o wsi i po !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
jako pisior nie powinienes onetu czytac :D

Gość gość
My nie musimy wiele wiedziec o WSI - wystarczy ze wiemy iz oddział Y przejnowął polska gospodarke (kluczowe segmenty( i ze Bronek to ich kundelek. Wybor 24 maja jest banalnie prosty mimo ze PiS troche ''socjalizuje'' ale PO to dopiero komuchy. Wszystkie domniemane patologie IV RP zrealizowaly sie w ''tuskolandzie''

Gość gość
W czasie rządów Lecha Kaczyńskiego doszło do likwidacji WSI. Służb, do których "Pruszkowa" nawet nie chciał Pan porównywać. Mówił Pan: "przy nich to my byliśmy mafia trzepakowa". Cała ta esbecja, ludzie z WSI... Jakie mają dziś wpływy? Nieograniczone. Tylko dziś nie latają jako wywiad, tylko jako biznesmeni. Kliki układowe, kolesiostwa, przyjaźnie zawarte w wojsku, na szkoleniach, wyjazdach. Z pełnym dostępem do służb, CBŚ, CBA. Dziś mówimy o nich "szara strefa", a w następnym dziesięcioleciu powiemy wprost: mafia. Na czym polega ich siła? Mają haki na wszystkich. Ta cała stara esbecja, WSI, może roztoczyć przed każdym czerwony dywan do gigantycznej kariery. Haki na polityków, którzy przecież są upier... w tym g*****e od karku po pięty. Czemu oni nie chcieli weryfikacji? Rozliczeń komuny? Wchodzimy już w politykę, ale przynajmniej wiem, dlaczego krzyczano o Okrągłym Stole, że to zdrajcy. Grupa pruszkowska robiła niezłe interesy z WSI. Dlaczego nie zgodził się Pan zeznawać na ten temat? Powiedziałem Mierzewskiemu wprost, że nie powiem ani słowa. Nie chcę z nimi zadzierać. Uwierzcie mi, żaden program świadka koronnego by mi nie pomógł. Pewnie komuś się kiedyś wszystko znudzi i powie, jak to wyglądało. Zanim go upier..., to będzie sensacja na całą Polskę. Wspomnicie moje słowa.

Gość gość
POdbijam bo ważne :D 🖐️

Gość gość
Mają nieograniczone wpływy a go nie zajebali. Powinien już gnic w ziemi skoro mafia ma kontakty w policji i rządzie. Zapamiętaj sobie że każdy bandyta wyolbrzymia i koloryzuje. Zwłaszcza facet i Polak

Gość gość
A moze go nie chca sprzatnac zeby ludzie stwierdzili ze sciemnia? Bo jak by go zalatwili to wiadomo ze mowil prawde a tak...

Gość gość
upup