Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiunia

facet zostawil mnie w ciazy i nie uznaje dziecka za swoje

Polecane posty

Gość klaudiunia

zostawil mnie na samym poczatku ciazy tydzien po tym jak mu powiedzialam ze jeatem wciazy niby sieucieszyl ja tez ze bedziemy rodzicami ze bedziemy wychowywac dziecko razem ze bedziemy szczesliwa rodzina. noo ale okazalo sie inaczej po tygodniu wylaczyl telefon i juz go nie wlaczyl. myslalam ze moze gdzies zabalowal z kumplami i ze moze wlaczy ten telefon i sie wkoncu odezwie ale nie wiec pokechalam do niego do domu bo nie mieszkalismy razem. powiedzial ze to koniec ze nie bedziemy razem i ze to nie jest jego dziecko ze on chce miec na papierze ze to bedzie jego dziecko. bardzo mnie to zabolalo co wtedy powiedzial do teraz boli. probowalam pisac dzwonic porozmawiac z nim ale zawsxe sie wykrecal od tych spotkam. teraz mam piekna corke ma 2 miesiace myslalam ze jak ja zobaczy to sie obudzi i powie ze byl glupi ze stwierdzajac ze to nie jego corka i ze go zdradzilam ale nie pomylilam sie nawet jak przyjechal ja zobaczyc powiedzial ze chce miec pewnosc przez sad ze jest jego to jak mnie potraktowal boli bardzo chociasz probuje nie myslec o nim ale to jest trodne bo gdy patrze na swoja corke widze jego podobize kocham go dalej chciasz tak mnie potraktowal i juz tyle czasu minelo noo ale nie wrocilabym do niego chodzi mi bardziej o to zeby moja corka miala tez tate

Gość gość
córka moze miec tatę gdy tata sobie te miejsce wywalczy.... bierny ojciec to zaden ojciec

Gość gość
jesli on jest glupi to teraz kolej na to zebys ty byla madra.... dziecko nie buduje rodziny i zawsze bedzie zle....zycie to nie bajka. zrob testy zeby byl na papierze i nie badz glupia....bycie ojcem nie konczy sie na poczeciu go. papiery zrob po to zeby placil alimenty. to bedzie ok 600 zl. ale nie wracaj do niego bo dam sobie glowe uciac ze i tak nie bedziezz z nim szczesliwa.

Gość klaudiunia
tak jest glupi bo naprawde duzo stracil kobiete ktora o niego dbala kochala stracil tez cos wazniejszego nisz moja milosc stracil corke na sprawe juz czekam. jestem ciekawa czy jak juz bedzie mal na papierze ze jest jego corka to czy bedzie wstanie mniw przeprosc ze chodzil po ludziach i mowil ze go zdradzalam ze to nie jego corka

Gość gość
kochana nie licz na przeprosiny az sie boje zapytac ile masz lat.... zrobil dziecko....zzchowanie swiadczy o braku dojrzalosci mlze kiedys zrozumie ale to bedzie juz za pozno bo najwieksza pomoc dla dziecka i ciebie jest wlasnie teraz i ie daj sie omamic....naleza ci sie alimenty chociazby po to zeby dziecko mialo jak najlepiej