Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M iP

Moja kochaneczka i jej pomysły

Polecane posty

Gość M iP

Hej Ludziki, Otóż mam taką jedną panią , z którą spędzam ostatnio bardzo dużo czasu. Pani jest rozwiedziona, a ja jakby niebardzo. Ona ma córkę i ja mam córkę. Łączy nas uczucie, ale to jeszcze takie młode, nieopierzone amorki. Jak spędzamy ze sobą noce to jej córeczka jest u dziadków, a my szalejemy w jej dawnej małżeńskiej sypialni. Ostatnio, moja kochaneczka napomniała, ze jej córka chciałaby mnie poznać. Uppppps...... Co robić? Co robić? Żeby jeszcze dziecku nie namieszać w głowie, a jak się to wyda, to jeszcze moja córka będzie o mnie zazdrosna.

Gość gość
Alez masz dylemat.

A co to znaczy że nie bardzo jesteś rozwiedziony? W separacji, w trakcie rozwodu, czy rozwodzić się nie zamierzasz? Bo wygląda na to, ze kochaneczka poważnie jest toba zainteresowana jeśli już nawet dziecku o tobie powiedziała.

Gość M iP
No własnie się zastanawiam jak to ze mną jest. W sumie to moja żona od lat mi nadaje , że jestem nieatrakcyjny, że nic nie robię, że ona się wyprowadzi, seksu prawie nie było, wiec sobie kogoś znalazłem. Teraz to dopiero jestem niedobry, wczesńiej byłem normalny, znikam z domu, późno wracam, nie mówię gdzie byłem. I co? Żona nagle się zainteresowała seksem ze mną! Zaczeła się starać. Kobiety lubią s*******i, stara prawda. Kochający, wierny mąż jest nieatrakcyjny, ciepła klucha. Niech to trochę potrwa z tą kochanką. Potem się zobaczy, ale oboje się zaangażowaliśmy.

Gość gość
żałosne prowo tępej kochanicy

Gość gość
brrrr...przynajmniej za darmo sie poopalasz i pryszcze powyciskasz ;) szłabym jak w dym!

Gość M iP
Jakie pryszcze? Jakie opalanie? O co chodzi?

Gość gość
"żałosne prowo tępej kochanicy" zgadzam się w 100% kochaś nie chce się rozwodzić? dla mnie to to-to ostatnia szmata i wywłoka

Gość gość
"Ostatnio, moja kochaneczka napomniała, ze jej córka chciałaby mnie poznać. Uppppps...... Co robić? Co robić? Żeby jeszcze dziecku nie namieszać w głowie, a jak się to wyda, to jeszcze moja córka będzie o mnie zazdrosna." żałosne!moja córka nawaliłaby ci po ryju,że s**********abyś od jej ojca w poskokach faktycznie tępa d*****-gdyby nie byłaby tępa nie posuwałby ją żonaty

Gość M iP
NIe tylko posuwa, z kochanką robimy razem jeszcze całą masę ciekwych rzeczy, a żona wreszcie ma w domu s.k********.e.l.a, tak jak lubi i zaczyna się starać. Bo jak miała kochającego męża to byłem dla niej ciepła klucha.

Gość gość
i co k***wko nie udało ci się rozwieżć go ,no i dał dyla! a tobie brakuje parobka i sponsora tępa dzido nie szkoda ci czasu na wymyślanie tych bzdur?

Gość gość
o mamo ale z was zwierzęta :classic_cool:

Gość M iP
Co założę temat to ludzie piszą, że prowokacja...Widać mam ciekawe życie, że nikt nie może w to uwierzyć :)

Gość gość
ciekawe życie? nas nie interesuje twoje k***wstwo

A rozmawiałeś z kochaneczką jaki jest wasz 'status'? Bo na moje oko to kochaneczka mocno sie zaangażowała, skoro opowiedziała o tobie córci i będzie duży ból, jak się zorientuje że ją zwodzisz.

Gość gość
ja ci wierze :classic_cool: że to wstrętne co wyjawiasz to druga sprawa, ale twoje małpy twój cyrk. trzymaj tylko zona na łańcuchu, bo jeszcze potrąci nie tą osobę co myśli że jej zawiniła ;)

Gość M iP
Wcale jej nie zwodzę. Jest za wcześnie na na takie rzeczy, to zauroczenie.