Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkieee

ciagle bym jadla słodkie... macue na to jakas rade?

Polecane posty

Gość slodkieee

Jestem w 2 ciąży. W 1 tez lubilam słodkie, przytyłam 14 kg,wróciłam do wagi 55, jestem osób szczupła. Teraz jestem w 5ms, przytylam 3kg. Glukize mam w normie. Zawsze lubiłam słodkie ale teraz to jakas masakra. Jak po śniadaniu czy obiedzie nie zjem slodkiego to mi czegos brakuje. Czy zdarza Wam się podobnie?

Gość gość
tez tak mam ale niestety cale zycie, niezaleznie od ciazy :O i nie znam na to sposobu

Gość slodkaa
Słyszałam tylko, ze przez to rodzą sie większe dzieci (pierwsza córka 3900) ale ile w tym prawdy to nie wiem. I zastanawiam sie czy powstrzymywac sie na sile, zeby nie zaszkodzic czy olać to i zadbać o pozostala zdrowa dietę...

Gość gość
ja tez tak miala. zamiast np czekolady tostaralam sie jesc dzem albo jakis owoc ale nie zawsze moj apetyt dawal sie oszukac:)

Gość gość
To chyba troche szkodliwe, próbuj się powstrzymac

Gość gość
Owoc to tez średnio czy dżem-wyjdzie na jedno. Od owoców także rodzą sie duze dzieci-moja siostra jadła nektarynki kilogramami w lato i urodziła córkę 4800 zatem spora urodzona w terminie SN a ciotka (weszła do rodziny a nie ze takie wielkie dzieci mamy rodzinne) jadła truskawki i czasem zapiła coca cola-synek 4600 urodzony 2tyg przed terminem bo cc. Ja mam córkę urodzona tez 2 tyg przed terminem bo cc i 3470 ważyła tyle ze ja zdrowo zawsze jadłam.

Gość gość
zjedz ogórka kiszonego, kapuste kiszona a apetyt na słodkie odejdzie.