Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaboga85

szczyt skąpstwa teścia

Polecane posty

Gość Olaboga85

Jesteśmy z dziećmi na urlopie u teściów od kilku dni. Zawsze wiedziałam, że teściowie są bardzo oszczędni, ale dzisiaj przekroczono każdą znaną mi granicę. Uwaga - teść wyszedł z łazienki i oświadczył, że zostawił mi po sobie wodę w wannie (!!!) dodając "jest czysta", możesz skorzystać. Dosłownie zabrakło mi słów... podziękowałam za taką "przyjemność"... Tego chyba nikt już nie przebije...

Gość gość
Jadłam śniadanie. Muszę je odstawic... Maskara jakaś...

Gość Olaboga85
Coś we mnie umarło po prostu. Zastanawiam się czy mówić mężowi.... (on taki nie jest jak jego ojciec...)

Gość gość
A ja złapałam kiedyś moją ciotkę, jak płatkiem kosmetycznym którym wytarła twarz przecierała kibelek, od góry, tam gdzie się zbiera kurz :P

Gość gość
Moi rodzice to mega sknery Ojciec gotuje ziemniaki w lupach mniej odpada jak się ściąga niż obiera Myje się raz na tydzień a kapie raz ba miesiąc Pościel zmienia raz na pół roku

Gość gość
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Gość gość
Moja szwagierka nakarmiła dziecko przeterminowanym jogurtem który dostała gdzieś za darmo. Włdg niej jak był dobry to ryzyka nie ma....

Gość liwek
W kielcach dzielimy zapałki na czworo :)

Gość gość
z tym wacikiem to ja robię podobnie ;-) jak myję twarz płynem micelarnym to później zdarza mi się zetrzeć brzeg umywalki ;-) a skąpa nie jestem, nawet uważam się za rozrzutną. Co do teścia autorki to jest obrzydliwy ;-(

Gość Olaboga85
A kiedyś byłam u kuzynki i tam cała rodzina rano srała i dopiero ostatnia osoba spłukiwała wodą która pozostała ze zmywania po obiedzie z poprzedniego dnia :P

Gość Olenka6
Też mi się zdarza z wacikiem i płynem, oczywiście jak nie mam mocnego makijażu tylko po odświeżeniu cery :) Teściowi powiedziałabym, że mogę się dorzucić do rachunków ale niezbyt higieniczne mi się wydaje kąpanie się po kimś -.-