Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marion555

znieczulenie do cc

Polecane posty

Gość Marion555

Dziewczyny, z tego co wiem to do cesarki znieczulaja od pasa w dol, a ja noe czulam nic procz rak i glowy. Jak polozna przystawiala mi dziecko do piersi to tez nic nie czulam... Cos zle zrobili?

Gość gość
wróciło ci czucie? to o co chodzi...

Gość gość
Zależy czy miałaś podpajęczynkowe czy epidural. Ja miałam epidural i nie czułam tylko nóg ale nie na tyle żeby nie móc lekko nimi drgnąć i czułam jak "gmyrają" w brzuchu i szarpią nim wyciągając dziecko, nie był to jednak ból. Przy znieczuleniu podpajęczynkowym jest się praktycznie całym znieczulonych, można nie czuć rąk i leży się nieruchomo. Mnie położyli córkę na piersi i normalnie ją głaskałam . Nie masz się czym martwić jak sądzę.

Gość gość
ja miałam podpajęczynówkowe i nie czułam nic... ale byłam kłuta jakąś "grubą igłą" i pionizowali mnie dopiero po 26h, bo były komplikacje. Nawet nie pamietam czy czułam jak mi dziecko do piersi przystawili czy ssie... nie wiem... byłam tak wykończona że w ogóle mało pamiętam z tej pierwszej doby... pamiętam tylko cieplutki policzek mojego synka jak mi go dali do polika i to chyba tyle....