Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich ,okres miałam (w kwietniu pierwszego ,cykle mam 28 dniowe ale nie zawsze) do stosunku doszło 30 kwietnia i 2 mają (miałam dni nieplodne w prezerwatywie) nic nie mogło " wylecieć " bo sprawdziliśmy później prezerwatywe. Ale z obawy wykonałam test z krwi beta HCG (12 dni po ostatnim zabezpieczarnym stosunku) wynik negatywny bo 0,1 ml/l) miesiączkę powinnam dostać za dwa tygodnie..co mogę na ten temat uważać? Czy mogę być spokojna..nie jestem przygotowana finansowo na dziecko. I

Gość gość
to był seks analny?

Gość gość
Nie, ale co to ma do rzeczy? Proszę o odpowiedź :(

Gość gość
trzeba było myśleć zanim dała Pani doopy

Gość gość
Bardzo kocham mojego narzeczonego. Takie komentarze są zbędne. Liczyłam na to że odpowie ktoś inteligentny.

Gość gość
to są odpowiedzi na debilne pytanie autorki

Gość gość
W zapobieganiu ciąży najważniejsze jest niedopuszczanie do wytrysku w pochwie. To dobrze że użyliście prezerwatywy i najprawdopodobniej nie zajdziesz w ciążę. Ale na przyszłość pamiętajcie żeby nigdy nie dochodziło do wytrysku w pochwie.

Gość gość
Oczywiście,że możesz być w ciąży.Szykuj wyprawkę.Szczęśliwego rozwiązania :classic_cool:

Gość gość
To ja autorka tematu. Ale on mówił że jak go kocham to muszę się zgodzić na wytrysk w pochwie bez gumki.

Gość przyszedł maj i co
Nie jesteś bo test beta wyszedł negatywny a to jest najbardziej wiarygodny sposób upewnienia się. Nie masz okresu przez stres albo zaburzenia hormonalne tak przecież się zdarza u każdej kobiety czasami.

Gość gość
Nie podszywaj sie bo to co robisz jest żałosne. Zobaczymy jak Ty zareagujesz w podobnej sytuacji, choć źle Cie nie życzę. Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Zastanawia mnie tylko jedno czy beta po 12 dniach jest w 100% wiarygodna?