Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet ma zdj bylej

Polecane posty

Gość gość

12 lat byli razem... wszedzie ma ich wspolne zdj. nawet ze slubu w specjalnym albumie... eh.. smutno mi

Gość gość
:(

Gość gość
mój nosi ją w portfelu i mam się nie ważyć grzebać w nim mam przyjąć do wiadomości,że nikt mu tego nie zabroni,a jak nie ,to koniec z nami

Gość gość
on uwaza ze nic do niej nie czuje (jestesmy razem 4 lata).. mowi o niej ze jest glupia p***a.. a zdj sa bo przeciez tyle lat razem spedzili... eh.. wydaje mi sie ze wtedy byl bardziej szczesliwy, z drugiej strony do zdj wszyscy sie usmiechaja....

Gość gość

Gość gość

Gość gość
Moj tez ma zdjecia bylej. Ze slubu, ze wspolnych imprez i z wakacji - glownie z okresu narzeczenstwa. Ich malzenstwo trwalo 2,5 roku.. Dlaczego mialabym kazac mu usuwac lub wyrzucac albumy z komody/komputera? Mam udawac ze jej nie bylo? Bez sensu. Liczy sue to, ze teraz jest ze mna, kochamy sie i szanujemy, jestesmy szczesliwy. Zakurzony album czy zdjecia na pendrivie sprzed 8 lat tego nie zmienia. I nie zamierzam przed soba udawac ze nie byli kiedys szczesliwi. To oczywiste, ze byli, inaczej by sie nie pobrali. Jest takie przyslowie: 'kazda milosc pierwsza jest". Dbaj o to co masz.. Aczkolwiek trzymania zdjecia bylej w portfelu nie rozumiem.

Gość gość
mam rozterke. moze jednak wybrac faceta z mniejszymi przejsciami

Gość gość
Smutne jest zycie, gdy ciagle trzeba sie zastanawiac co on czuje do bylej, chyba nie umialabym tak egzystowac.

Gość gość
bylo dobrze do srody.. nigdy sie tak nie zastanawialam. dopoki zauwazylam ze ogladal zdj z ich slubu.. dlatego teraz inaczej na to patrze...

Gość gość
moze zaluje

Gość gość
Zdjęcie w portfelu. Daj sobie spokój. Szkoda Twojego czasu i zaangazowania. On może nosic zdjęcie, a Tobie guzik to tego, du.pek egoistyczny.

Gość gość
niby nic do niej nie czuje. ale przeciez mi nie powie inaczej.. smutno mi po prostu..

Gość gość
A on się nie boi, że jeśli nie usunie tego zdjęcia, to koniec z wami? Jaka to jest miłość, że tylko ty masz się bać, że on zakończy tę znajomość. No miłość to nie jest na pewno. Zakochany człowiek ukochanej osobie nieba by przychylił , nie pozwoli, by cierpiała. A tu co? No chyba że to zakochanie u niego jest, ale nie w tobie.

Gość gość
pierwszy raz byla taka sytuacja... Dodatkowo moge inaczej na to reagowac bo jestem z nim w ciazy... podwojnie mi smutno :( Nosze jego dziecko (planowane) a tu takie cos...

Gość gość
Kobiety nie wybiera sie faceta po dlugich przejściach bo bedziecie cierpieć.On zawsze będzie miał wspomnienia,zdjecia i nigdy nie bedziecie na sto proc.pewne czy cos nie czuje jeszcze do tamtej,a jeśli maja jeszcze dzieci to juz porażka.Nie umiałabym związać sie z takim człowiekiem.Im krótszy wcześniejszy związek tym lepiej.A zdjecia w portfelu,przykro mi to pisać to swiadcza nadal o uczuciu ,to bolesne ale prawdziwe .Facet który nie tęskni do byłej,nic nie czuje nie nosi zdjęć,nie trzyma,nie przegląda bo jest mu to obojętne.Kiedyś rok bylam z facetem.U niego w pokoju w szufladzie byla koperta ze zdjęciami,byla na nich jego byla która wyjechala z rodzicami za granice ,widzial moja minę kiedy je zobaczyłam.Pi jakims czasie na ognisku poszedl do auta ,przyniósł te zdjecia i wrzucił do ognia mówiąc ze ten czas juz dawno minął.

Gość gość
tylko on nie ma dzieci. tylko byl w dlugim zwiazku. facet ma 31 lata. a ja mam 28

Gość gość
na bank coś do niej czuje - odpuść sobie!!!!!!!!!

Gość gość
Każ mu schować zdjęcia i nie zyc juz przeszłością. Tylko przyszłością. Poroste i logiczne tak mu powiedz jesli nie zrozumie to powiedz ze inaczej sama je wyrzucisz jak je jeszcze znajdziesz. Wiec je na pewno schowa tak bys więcej ich nie dorwala. Ani na pewno nie zobaczysz by je przy tobie przeglądał dla efektu porwij jedno. Powiedz ze nic nie masz do jego przeszłości, ale teraz ten fakt cie drażni i czujesz się nie zręcznie gdy widzisz ze takie foty. Powiedz mu żeby zamienił foty bo teraz jest z toba. A nie z tamta.

Gość gość
albo pooglądaj przy nim zdj ze swoimi byłymi :) najlepiej jak się całujcie lub coś :D

Gość gość
Zdjęcie w portfelu to przegięcie. Powiedz ze to przeszłość daj mu swoje i każ mu schować do portfela i je nosić bo w koncu jesteś jego dziewczyną:-) kobieta:-) troche szacunku miejcie do siebie dziewczyny:-) i troche stanowczości:-) skoro widzicie to i wam nie pasuje to przyjmujecie to. Wiec sie godzinie na to. Ja wywalilam zdjęcia jak znalazłam i to tylko dla tego by sobie mnie nie lekceważył. Raz zwróciłam uwagę, drugi za trzecim wszystko wypiepszyylam. I nie zwracałam uwagi na to czy go to zaboli skoro nie widział ze mnie boli:-( po wkurzam sie i mu przeszlo. Ale nie lekceważy juz:-)

Gość gość

Gość gość
Gdybym.zobaczyła zdjęcie w portfelu innej ro nie byloby tematu ani tej znajomości.

Gość gość
ja jak kończę z jakimś nieważne ile lat to szatkuję zdjęcia ,każda moja miłość jest pierwsza,uwaga :-) nie poszatkuje jak nadal kocham,więc wszystko jasne,myślę że coś on dalej czuje czyli kocha dwie panny więc Ty też zrób tak by kochac dwóch ,najważniejsza równowaga hehe u mnie koleś ze zdjęciem innej nie przeszedłby ale jak już masz mu rodzić to znajdz fajnego kolegę który Cie pocieszy bo czemu nie jeśli dozwolone jest ranienie w waszym związku