Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki prezent na komunie dla 9 latki?

Polecane posty

Gość gość

Ide jako gosc- nie jestem matka chrzestna. To corka mojej kuzynki, jestesmy blisko. Sama mam niemowlaki, wiec kompletnie nie orientuje sie w tym co moze byc dobrym prezentem dla takiej dziewczynki... Myslalam o jakies madrej ksiazce, letniej pieknej sukience, ALE ksiazki juz ma dostac, a ubranie podobno nie, bo ona ma jakies problemy skorne czy cos i mama jej wszystko wybiera... Dam pieknie wydane Pismo Swiete, ale co jeszcze? Kolczykow nie nosi, nie ma przebitych uszu. Doradzcie.

Za ile ma być prezent ? Może ładny zegarek ? Hulajnoga ? Rolki ?

Gość Ania Jarecka
Hej! Teraz dzieci najbardziej rajcuje technologia, a jak wiadomo tanie to nie jest :( Znalazłam fajny serwis, na którym można wyrwać świetne rzeczy za niewielkie pieniądze, oczywiście trzeba się trochę postarać i policytować z 15min, ale efekty są fantastyczne. Wczoraj wygrałam słuchawki warte 239zł za 58 :D http://trafisz.com/p/92d2d86cffd811e485b70cc47a4a5892

Gość gość
audi r8, na pewno blysniesz wsrod komunijnego towarzystwa. w koncu dziecku zalujesz?

Gość Magdallenaa
wiecie co ja kupowałam trampolinę, zamawiałam na avans.pl z całym kompletem ale jak słyszałam na białym tygodniu co dzieci dostawały to mi włosy dęba stawały ... skuter, quad, skok na bunge dla 9 latka heloł!