Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WOJNA, KONIEC SWIATA SIE ZBLIZA

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie, ja juz nie mam siły.. nie ma sensu nic. po co sie uczyc, rozwijac, myslec o karierze itd skoro to wszystko zaraz h..j trzaśnie za przeproszeniem.. psychole na tym swiecie podżegaja do wojny, potem jakis antychryst przyjdzie a potem meteor pier.dyknie i wszyscy s.raki dostaniemy. nie chce mi sie juz nic robic. ani nie ma po co rodziny zakladac ani do pracy chodzic ani nic. chyba pojde juz sie polozę i bede czekać..

Gość gość
nie boicie sie? czy ejstescie tacy puści i beztroscy ze macie to gleboko w d. i myslicie ze wszystko bedzie ok bo tak was w tv omamią a i tak najwazniejsze ze dzisiaj obejrzycie kolejny odcinek g jak g...no!?!

Gość gość
uspokoj sie skad masz te informacje, o wojnie gadaja od dawna, glownie przepowiednie zreszta

Gość gość
To co mamy twoim zdaniem robić?

Gość gość
najważniejsze się n/awrócić wówczas koniec świata nie taki straszny

Gość gość
przeczytajcie ten artykuł to moze wam sie otworza oczy portal wolna polska i artykuł dlaczego powinnismy przygotwac sie do wielkiej wojny

Gość gość
bedziesz zgłodu zeżerac swoje kolezanki zobaczysz

Gość gość
i co? nic was to nie ursza? wolicie pier..oły czytac, jarać sie gó..nem niż powaznymi rzeczami zajać

Gość gość
tak, wolimy, bo na to, czy będzie wojna i czy ją w ogóle przeżyjemy, nie mamy żadnego wpływu

Gość gość
bo tak mowimy! bo jakby wszyscy wszyscy cos robili przeciw temu to by tak nie bylo jak jest. a wszyscy jak ciemne barany tylko ida na rzeź z pokorą!!!

koniec świata oj zbliża się zbliża tylko do każdego ma to inne znaczenia domyslam się ze naprzykład dla Amerykanina to byłoby odcieęcia prądu przez kilka dni/miesiecy? Dlatego zawsze się zastanawiam w jakim sensie mówimy o końcu świata - po prostu pomyślmy ;)

Gość gość
ja to juz czuje ogolnie taki bezsens wszystkiego.. mysle ze to wszystko nie ma sensu i tak to po co to ciagnąć. dreczy mnie to wszystko i gdzie to zmierza .. w d..ę.