Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciastkownia

ciasto dla gości, przesadzona ta cena chyba

Polecane posty

Gość ciastkownia

Witam, mamy w tym roku komunię synka i chciałam zakupić kilka paczek z ciastem dla osób, które przyjdą do kościoła ale nie będą na przyjęciu w domu. Niestety powaliła mnie cena paczki za takie ciasto u Pana, który robi nam tort na komunię. Za małą paczkę chce 30zł a za dużą paczkę 38zł. Jestem w szoku, wszędzie widziałam ceny typu 16-20zł. To ile tego ciasta on tam robi za prawie 40zł??? Tego mi niestety nie napisał w mailu. Chciałam się zapytać, bo może ktoś ma doświadczenie w tej kwestii, czy to przypadkiem nie jest bardzo dużo?

Gość ciastkownia
bardzo proszę o wypowiedź bo muszę dzisiaj dać znać a wydaje mi się to mocno przesadzona cena.

Gość gość
to czemu od tego pana kupujesz, a nie to za 16 złotych, nie musisz u niego kupować przecież

Gość gość
Pytanie co to za facet, jakie robi ciasta i z czego. Kupne są z reguły syfne i niejadalne, jak facet robi ładne ciasta z porządnej jakości składników (masło zamiast margaryny, wanilia zamiast cukru waniliowego, itp) to trudno, żeby sprzedawał po takiej samej cenie jak ulepki z cukierni. Skąd my mamy wiedzieć, czy te ciasta są warte ceny?

Gość ciastkownia
ja się go nie pytałam o skład ciasta, nie prosiłam o listę składników, których używa do ich zrobienia więc nie wiem z czego je robi, wyroby są u niech chwalone, torty ma świetne a ciasto po raz pierwszy chcę zamówić.