Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak faceci umieja wytrzymywac z kobietami?

Polecane posty

Gość gość

...skoro sa glupie i zachowuja sie nielogicznie? Nie mowie ze wszystkie, bo sa wyjatki, ale nie oszukujny sie: dla wiekszosci(niestety, nawet mlodych dziewczyn) najwazniejsze w zyciu jest to, zeby podobac sie facetom i urodzic bachora. Codziennie sie pindrza, makijaze, ciuchy, a pozniej jeszcze twierdza ze chca ladnie wygladac dla samych siebie :O tak samo, facet nie moze wyjsc z kolegami(a juz bron boze z kolezanka), upic sie, zabawic bez niej, bo od razu awantura. Wiele z nich jest zupelnie zalezne od mezczyzn, a przeciez w dzisiejszym swiecie jest tyle mozliwosci... Poza thm, dlaczego jesli ktos im powie cos co sie nie spodoba, to pluja jadem? Jak sie napisze ze sa glupie i dziecinne to sie obrazaja. Uwazaja sie za osmy cud swiata, kazda widzi siebie jako silna i niezalezna, a tak naprawde to ostatnie co mozna by o nich powiedziec. Jak faceci z nimi wytrzymuja, i jeszcze sie zenia? A teraz szok: sama jestem kobieta :) ale gdybym byla mezczyzna w zyciu bym sie nie ozenila, trzymala bym sie zdala od zwiazkow... Baby sa dobre na jedna noc, zeby w******c(bo wiekszosc z nich to d******py niemalze z miejsca, tylko trzeba im wcisnac kit o zakochaniu, romantycznosci, milosci i innych p*****lach). Wiem, rozpisalam sie, ale chcialam dac opis, bo szczerze powiedziawszym to kobiety mnie okropnie denerwuja, wiec chcialam zapytac chlopakow jak wy z nimi wytrzymujecie :D nie wyobrazam sobie byc z jedna i ani razu jej nie zdradzic xD

Gość gość
jasne - a ty swojej kobiecie z samymi kolegami pozwalasz wychodzic! juz to widze :)zwlaszcza zeby sie upila :P

Gość gość
no to raczej jest logiczne, że partner(ka) nie wychodzi z osobami przeciwnej płci, by się upić, bo to zupełna dziecinada i brak dojrzałości do samodzielnego życia, a co dopiero związku. a tak w ogóle to takie mamy nadal wychowanie, ze jak baba to do garów, a chop w pole (kolokwialnie to ujmując)

Gość gość
masz 100%racji autorko, sama mam w swoim otoczeniu tabuny takich desperatek :o