Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PEUGEOT 307 2.0 HDI DIESEL OPINIE PROSZĘ

Polecane posty

Gość gość

rocznik 2003, 193 tys. km, manualna skrzynia, 110KM, napęd na przednie koła, cena 8999. prosze o opinie

Gość gość
kochanie nie kupuje sie nigdy, zadnych francuskich samochodow!!!!!zapamietaj nigdy!:p

Gość gość
bez przesady, to są ciągle jakieś pomówienia.

Gość gość
bierz:)

Gość gość
ja ci dobrze radze nie kupuj francuskich syfow

Gość gość
tych samochodow nie kupuja nawet niemcy

Gość gość
tych samochodow nie kupuja nawet niemcy citroen C6 Peugeot Ion Renault Latitude

Gość Awaryjne silniki francuskie
Są francuskie silniki, których lepiej się wystrzegać.

Gość gość
francuskie samochody kupują tylko frajerzy. dlaczego nie ma problemów z silnikami w azjatyckich samochodach? bo nie mają udziału w produkcji silników do ich samochodów szwabów i żabojadów oraz ich wyrobów. jeszcze fiat trzyma się dzielnie.

Gość gość
Polska nie produkuje zadnego auta ..... Polska produkuje "znafcow" i expertow na temat motoryzacji. W Polsce to powinni pisac artykuly na temat budowa furmanki bo wy tam w Polandii jestescie dopiero na tym etapie.

Gość gość
Najgorsze silniki ma Opel. Zapalające się co chwila żółte kontrolki awaryjne, szarpanie na niskich biegach, pękające łańcuchy rozrządu (i silnik na złom). Nigdy więcej Opla!

Gość gość
krytykują konstruktorów Renault za awaryjne silniki Isuzu i osprzęt Denso... to jakaś paranoja. Tak samo krytykują turbosprężarkę w silniku 1,9dci by w następnym zdaniu mówić, że główną przyczyną może być styl jazdy. To może skrytykować kierowców a nie konstruktorów Renault? Każdy samochód może mieć usterki to normalne. Niestety w Polsce jest jakiś dziwny kult aut niemieckich, przy jednoczesnym wielkim krytykowaniu aut francuskich.. A prawda jest taka, że samochody niemieckie nie umywają się do francuskich pod żadnym względem. Sa ubogo wyposażone, mają gorsze silniki, zawieszenie twarde jak kamień, i są po prostu brzydkie (z kilkoma wyjątkami) i smętne a do tego z racji tegoż kultu są duzo droższe, stosunek ceny do wartości aut niemieckich jest po prostu niekorzystny. Miałem kilka samochodów niemieckich marek ale dopiero po tym jak kupiłem i jeżdziłem autami francuskim zobaczyłem jaka jest róznica .

Gość gość
awaryjne silniki to tylko niemieckie na chińskich częściach i żadna niemiecka propaganda tego nie zmieni. Witam serdecznie! Byłem użytkownikiem Peugeota 306 1.9D a teraz jeżdżę Citroenem Saxo 1.5D i muszę powiedzieć z praktyki że naprawde te samochody są niezawodne i mało wymagające , jeżdżą na wszystkim (opał , ON,Nafta lotnicza , olej spożywczy ) robię rocznie ponad 20.000km , sporo po trudnym terenie i dziurwaych drogach , nawet po lesie i zawieszenia tych aut naprawde świetnie to wytrzymują , karoseria w pełni ocynkowana i 15 letnie auto nie ma oznak korozji , jedyne co wymieniłem w Peugeocie to gumowe poduszki tylnej belki za 60 zł z robocizną i dalej śmigam Francuskim autem spalając w trasie 4l On/100 a w jeździe mieszanej ok 4,5l. ON. Polecam Peugeota i Citroena ale ze zwykłym wolnossącym Dieslem !! Naprawde Warto !! Samochody bardzo tanie i ekonomiczne w eksploatacji i części bardzo tanie i dostępne , może nie maja super przyspieszenia ale jazda daje wiele satysfakcji, ostatnio zrobiłem trasę na urlop to SAXO przejechało zatankowane po korek ok 47l. ON 1100 km. bez tankowania aczasami deptałem do 120. Peugeot spalał jakieś 5,5-6,2 l/100km. Pozdrawiam innych użytkowników.

Gość gość
Nie kupuje się aut na F, czyli: francuskich, Fiata, Forda i Folkswagena :D Ford Focus 1.6 TDCI rocznik 2006.Bardzo awaryjny silnik.

Gość gość
kupuj!