Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ciaza pomimo krwawienia

Polecane posty

Gość gość

Witam. Miesiac temu mialam krotki i skapy okres trwajacy 3 dni co mnie bardzo juz wtedy zastanowilo. Zwykle okres mam normalny od obfitego do ok 6 dni! Od czego czasu zaczelo mi sie krecic w glowie i czesto czulam sie slabo. Oczywiscie kochalam sie bez zabezpieczenia. Niedawno skonczyl mi sie nastepny okres tez krotki i mniejszy ilosciowo z malymi skrzepami ,gdzie jeden dzien byl bardzo bolesny mialam bole brzucha. Ale zawsze mam bolesny okres jesli przezywam silne stresy. A od 3 tyg sie stresuje pewna sprawa. Ale przed tym okresem jak i teraz po czuje sie dalej oslabiona ,ciagle mam zawroty glowy i nudnosci szczegolnie rano jest ciezko,piersi sa wieksze,przebarwienia na skorze rowniez,zgaga rowniez ,bole w dolnej czesci plecow itp. W brzuchu tak dziwnie. Niewiem. Czytalam na innych forach ,ze jest mozliwe krwawienie w ciazy podobne do okresu,ze to nawet normalne u kobiet do 3 miesiaca. Poranki sa dla mnie okropne w dzien czuje sie lepiej ,ale ciagle bym spala. Raz zemdlalam. I niewiem myla mnie te krwawienia . Co o tym myslicie ? Miala tak ktoras? Moze zrobic testy upewnic sie? Mam 25 lat jak by nie bylo.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować