Gość gość Napisano Maj 21, 2015 Witam. Miesiac temu mialam krotki i skapy okres trwajacy 3 dni co mnie bardzo juz wtedy zastanowilo. Zwykle okres mam normalny od obfitego do ok 6 dni! Od czego czasu zaczelo mi sie krecic w glowie i czesto czulam sie slabo. Oczywiscie kochalam sie bez zabezpieczenia. Niedawno skonczyl mi sie nastepny okres tez krotki i mniejszy ilosciowo z malymi skrzepami ,gdzie jeden dzien byl bardzo bolesny mialam bole brzucha. Ale zawsze mam bolesny okres jesli przezywam silne stresy. A od 3 tyg sie stresuje pewna sprawa. Ale przed tym okresem jak i teraz po czuje sie dalej oslabiona ,ciagle mam zawroty glowy i nudnosci szczegolnie rano jest ciezko,piersi sa wieksze,przebarwienia na skorze rowniez,zgaga rowniez ,bole w dolnej czesci plecow itp. W brzuchu tak dziwnie. Niewiem. Czytalam na innych forach ,ze jest mozliwe krwawienie w ciazy podobne do okresu,ze to nawet normalne u kobiet do 3 miesiaca. Poranki sa dla mnie okropne w dzien czuje sie lepiej ,ale ciagle bym spala. Raz zemdlalam. I niewiem myla mnie te krwawienia . Co o tym myslicie ? Miala tak ktoras? Moze zrobic testy upewnic sie? Mam 25 lat jak by nie bylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach