Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

autoalarm

Polecane posty

Gość gość

czy macie autoalarm w samochodzie?

Gość gość
up

Gość gość
ja mam. lepiej zeby miało auto ochronę.

Gość gość
Mam autoalarm w moim samochodzie w Punto. Zainstalowała mi go firma Secar http://www.secar.pl/ z Łodzi. Auto jest chronione. Jakby cos się działo to alarm zawyje i odstraszy złodzieja.

Gość Roksolana30
Ja mam autoalarm. Samochód stoi na parkingu pod blokiem i jakoś bezpieczniej się czuję wiedząc, że jest. Zakładali mi go w auto-elektronika na kłodnickiej w Katowicach. Warsztat godny polecenia.

Gość konik1
ja mam autoalarm. Zakładałam go w serwisie auto-elektronika.pl Sprawdzony serwis, przynajmniej byłam spokojna, że zrobią to dobrze. Jak na razie wszystko działa :)

Gość gość
ja mam dobrej jakosci alarm firmyy Secar www.secar.pl . jest bardzo dobrej jakosci i swietnie dziala. jest wrecz bezawaryjny. Czasami jego czujniki reaguja nawet na zachowania psa lub kota, ktory za bardzo zainteresuje sie samochodem. dodatkowym plusem jest fakt, ze raz ktos chcial mi ukrasc samochod, a przynajmniej sie do niego dodbieral i alarm od razu zadzialal. udalo sie przegonic potencjalnego zlodzieja, bardzo mnie to cieszy, bo nie wiem jakbym sobie poradzila bez tego samochodu. jest mi naprawde bardzo poptrzebny, a przy tym bardzo go lubie. jest moiom pierwszym samochodem.