Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja tez musze byc podczas powiadamiania o ślubie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, sprawa jest nietypowa. Jestem z narzeczonym prawie trzy lata, niedawno się zaręczyliśmy. Z jego matka od samego początku nie miałam kontaktu, w ciągu tych trzech lat widziałam się z nią może 10 razy, z czego za każdym razem udawała obojetna w stosunku do mnie ( po prostu traktowala mnie jak powietrze) , twierdzila ze zabralam jej synusia. Któregoś razu poklocilam się z nią i postanowiłam, ze więcej nie będę utrzymywać z nią kontaktu. O zaręczynach wie, zadowolona nie jest, chyba cały czas ma nadzieję że się rozstaniemy. Moich rodziców juz powiadomiliśmy o planach, już mamy ustalony termin. Czy narzeczony może sam powiadomić swoją mamę czy powinnam pojechać z nim?

Gość gość
powinnas pojechac z nim bo to jest wasz slub .

Gość gość
Wiesz co, ja bym pojechała. Pokazałabym klasę, wręczyła zaproszenie, pouśmiechała się, wypiła herbatkę i pojechała. Żeby pokazać, że potrafię być ponad tym wszystkim co się wydarzyło do tej pory. Żeby się nie było do czego przyczepić. I żeby zobaczyć jej minę jak się dowie. I żeby nie stawiać narzeczonego w niezręcznej sytuacji. Jak nie pojedziesz będzie wyglądać, że stchórzyłaś a teściowa będzie mogła mówić, że nie znasz dobrych manier.

Gość gość
Podnoszę

Gość gość
Jedż i załatw to w białych rękawiczkach, jak nie pojedziesz to dasz jej broń do ręki dopiero zacznie na Ciebie narzekać

Gość gość
nie musisz byc nawet na slubie :D uszanuj gosci, to jego rodzina