Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle po karmieniu placze ...

Polecane posty

Gość gość

Moje kilkudniowe niemowle po karmieniu piersia odrywa sie zaczyna plakac i nie mozna go uspokoic macie jakies sposoby?

Gość gość
Up up

Gość gość
Hmm... moze boli go brzuszek? Pomasuj lekko. Podnosisz dziecko do odbicia? Jesli je lapczywie to lyka powietrze i pozniej ma problem. A moze soe nie najada? Moze ssie,a nic nie leci i sie denerwuje? Byl dokarmiany butla w szpitalu? Moze przyzwyczail sie do niej i denerwuje sie jak przy piersi musi sie bardziej nameczyc?

Gość gość
No raz dostal butle bo sie zanosil .,a teraz jabstosuje kapturki na piersi bo nie umialam.karmic i nikt.nie pokazal.mi jak to umiejetnie zrobic woec.maluch obzarl.mi sutki co do karmienia.po 1.5 ciagniecia cyca sie nie najada ?-:( a mleko jest bo jak.sie odrywa to sa zapelnione.kapturki .. brzuszek probuje masowac ale.to.tez.noc.nie daje ponosze potule poloze.a maluch w ryk.i dalej to.samo i tak.sie.mecze kilka.godzin. od 5 dni nie duzo ale.martwie sie o dzidzie .. wczorak musialam.dac butle bo juz nie moglam.zniesc placzu i zanoszenia sie odbijac odbijam stosuke diete odpowoednia do karmienia sama.juz.nie wiem

Gość wifigdańsk
kilkudniowe to nie niemowlak a noworodek. moze jeszcze chce?

Gość gość
Jak zwal takzwal kazdy wie o co chodzi ..no wlasnie jak dostawiam dalej.to.nie chce tylko.placze. ..a raczej sie zanosi

Gość gość
Zawsze przekladalismy delikatnie przez swoje ramie ja czy maz by sie odbilo.Ale moze byc uczulone lecz to rzadkosc.Moze masz malo pokarmu? Ja mialam duzo to z przyjemnoscia z poczatku spijal tatus dziecka mialam od razu dwoje dzieci:D Zreszta wspieral narodziny maluszkow i przy badaniach ginekologicznych jest.Buduje sie wieksza wiez podczas tak intymnych sytuacji z mezem czego nie robia mamusie a mezowie odstawieni zdradzaja bo sa zbedni!

Gość gość
Up

Gość gość
o co chodzi? tego się nie da czytać

Gość gość
Spróbuj częściej karmić piersią. Nie trzymaj się informacji z poradnikąw. Możliwe że dzieciak ssie za łapczywie i zanim sutek trafi do buzi, ono nałyka się powietrza z czego może cierpieć na kolki. Nie wiem jak często karmisz ale spróbuj wcześniej, nawet jeżeli maluch śpi to go lekko wybudź i przystaw do piersi. Jak to i powyższe prady nie pomogą to idź to lekarza. Maluch może mieć problem z prawidłowym ssaniem.