Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wg Bieńkowskiej ponad połowa polaków to idioci i złodzieje ....

Polecane posty

Gość gość

To ukazują taśmy prawdy. Bo grubo ponad połowa polaków zarabia mniej niż 6tyś

Gość gość
żenada.. Taksamo jak sz tą spaloną budką.... Prawdziwe oblicze PełO

Gość gość
Platfusy to socjalistyczne szmaty na utrzymaniu zniewolonych podatników.

Gość gość
bieńkowska jest zwykłą kurwą, każdy o tym doskonale wie

Gość gość
Jak ja was кurwy nienawidzę i jak ja wami кurwy gardzę Jak ja się za was кurwy wstydzę gdy za granicę czasem zajrzę Jak ja się wami кurwy brzydzę jak ja was dobrze кurwy znam Jak ja się bardzo ludziom dziwię którzy wybrali taki chłam Wszystko do czego się dotkniecie od razu obracacie w pył Szarańcza przy was to jest bajka bo cały kraj już przez was zgnił Opasłe mordy, krzywe ryje кurestwo wszędzie tam gdzie wy Jak ja was кurwy nienawidzę jak chętnie bym z kałacha bił I nawet jak wam plunąć w twarz to wy mówicie że deszcz pada Jebаnа wasza partia mać co mi Ojczyznę wciąż okrada Nadejdzie kiedyś taki czas za wszystko кurwy zapłacicie W helikoptery wsadzą was i nigdy już tu nie wrócicie

Gość gość
Bieńkowska była wicepremier i odpowiadała za sprawy gospodarcze, a jak wyglądał nadzór nad górnictwem. Sama to dosadnie określiła. Prawda jest taka, że właściciel, czyli Ministerstwo Gospodarki, generalnie w d***e miało całe górnictwo przez całe siedem lat. Były pieniądze, a oni, wiesz, pili, lulki palili, swoich ludzi poobstawiali, sam wiesz, ile zarabiali i nagle pierdyknęło - stwierdziła w rozmowie z Wojtunikiem. Tam jest, ku...wa, banda na bandzie. Jest jedna banda profesorów, druga związkowców, trzecia banda zarządzających, czwarta banda.. firm, które z tego świetnie żyją - podsumowała.