Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzyło się wam że facet za wami latał a potem

Polecane posty

Gość gość

jak postanowiłyście dać mu szansę, to on się wycofał, bo myślał, ze to tylko luźna znajomość?

Gość gość
Ja się zniechęcałem jak dziewczyna próbowała wzbudzać we mnie zazdrość.

Gość gość
Zawsze tak mam, że odpuszczają

Gość gość
ale dlaczego odpuszczają, dlaczego ten odpuścił, jak mu powiedziałam, że mi się podoba? przez kilka tygodni słyszałam, że jestem piękna itd., nic nie rozumiem

Gość gość
Nie wiem. Nie powinnaś mu pierwsza mówić że ci się podoba. Powinnaś raczej dawać się zdobywać.

Gość gość
ale on mówił że jestem piękna.. więc ja odebrałam, że mu się podobam... i mu to powiedziałam z miesiąc później, a on się wielce zdziwił, powiedział, że super, ze się cieszy i się tego nie spodziewał i koniec - już mnie nie adoruje, już "po wszystkim"

Gość gość
Dziwne. Ale tak naprawdę może być wiele powodów. Nie tylko o urodę chodzi.

Gość gość
hm, a z drugiej strony jak się spotykaliśmy, to nie mogliśmy przestać gadać, nie było takiej męczącej ciszy, jak nie miałam nic do powiedzenia, to on zaczynał i na odwrót; 9 lat był z kimś, ale chociaż jeszcze cos czuje, to twierdzi, ze to zamknięty rozdzial. jestem zakochana :(

Gość gość
Tak, zdarzyło mi się tak. Facet o mnie zabiegał, ja udawałam zdystansowaną, a gdy w końcu postanowiłam się przełamać i zasugerowałam mu, że jestem nim zainteresowana, on się wycofał.

Gość gość
i rozumiesz jego zachowanie?

Gość gość
Dlatego ja się nauczyłam ,że z facetami trzeba postępować w odpowiedni sposób, nie być za dobrą, udawać najlepiej ,że ci zwisają i powiewają, być czasem miła, a czasem mieć ich totalnie gdzieś, przy tym być piękna ,ale niedostepna, nie pokazywać zakochania czy zainteresowania nimi bo wtedy to sie przewaznie zle konczy, to jest klucz do sukcesu, generalnie być dla nich obojetna, obojetnosc najbardziej ich rusza i jak kobiecie malo zalezy. Tacy sa bez wyjątku, miałam już ich troche przez moje 27 letnie życie i tego mnie nauczyli . Jak bedziecie dobre to dostaniecie po d***e

Gość gość
no co to z tym no na serozne no w********ic chyba latwo te sprawe o a jakze kazdy facet penisem pomacha 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość gość
up