Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość walsie

DUDA wygrał !!!

Polecane posty

Gość walsie

słyszeliście? debata była super! słyszeliście Komora ? WSTYD TOTALNY ! SŁYSZELIŚCIE te kłamstwa komor**** ? jak się zapierał , jak kłamał , jak się gubił ! jakie zakończenie wygłosił ? ....popełnił seppuku ! On NIGDY nie był za Narodem ! On nigdy nie rozumiał narodu...bo go nie znał !!!!! Fałsz , obłuda , gnida ,zero , szmata , dno ! To nam obiecuje ...PO i ON Komorowski !

Gość gość
To prawda

Gość gość
tyko duda

Gość gość
No niestety :) Andrzej Duda ! Pokonał fałsz , kłamstwo , szmaciarstwo , oszustwo, !!! Nie mamy Ludzie wyboru ! KOMOrowski to sprzedaż Polski ! Ja chcę zmian ! Dajmy temu szansę ! Głosujmy na Dudę ! WYGRAŁ NA CAŁOŚCI !!!

Gość gość
NIE słuchajmy mediów ! nie słuchajmy fałszywców ! zaryzykujmy ! nie mamy już nic do stracenia ! połowa Polski sprzedana , ziemie w rękach obcokrajowców , firmy i znane nasze marki jak choćby WEDEL w łapach Niemców !!! nie mamy NIC do stracenia POLACY !!! wszystko co było nasze i polskie zostało -sprzedane !!!! już dawno ! większa połowa POLAKÓW nawet o tym nie wie !! dlatego nie mamy pracy !!! bo gdzie mamy pracować skoro nasze firmy są sprzedane ! a w naszych firmach pracują ...obcokrajowcy !!!!! NIE MY POLACY ! tylko obcy ludzie ! Głosujmy na DUDE !!!ł

Gość gość
najbardziej ch*jowy w tym kraju jest system podatkowy

Gość gość
najbardziej c*****y to jest rząd PO !

Gość gość
DUDA wygrał !!!! Ty dziadu bieda szyby z Wałbrzycha ! Jak możesz głosować z dolnegośląska gdzie największa bieda jest ! gdzie zdychacie wy dziady ! jak można być za Komoruchem !!!! w głowie mi sie to nie mieści! zbiedy i góffna wam sie w tępych głowach pomieszało !

Gość gość
Ku..rwa dopiero teraz pojąłem jaki prymitywm głosuje na Komorowskiego :O nie przypuszczałem !!! zawsze myślałem , że to te wszystkie lenie nieroby tacy jak cała PO a tu się okazuje że to ....siermięgi , biedota , miernota , patologia :O która ni chu...ja ni w ząb ! nie pojmuje co się z nimi robi :O i co się do nich mówi :O to jest przykre :O

Gość gość
hahhahaha! Komorowski chciał znać pytania przed debatą z Duda ! ale siara ale wstyd ale góffno kto to k******a jest ?! ten nasz prezydent hahahhahah

Gość gość
DUDA wygrał !!! Komorowski cienki jak to cienias od zawsze ! Głosujemy na Dudę !! Na POLSKĘ !

Gość gość
Musi być pełna mobilizacja. Pamiętajcie, dziś ostatni dzień przed ciszą wyborczą i w TV możecie słyszeć różne manipulacje.

Gość gaajowy
najgorsze jest to, że wygrana bronka ( celowo z małej litery ) może nastąpić poprzez lenistwo wyborców. Wielu, wielu jest ciągłych narzekaczy, ale jak co do czego przyjdzie to się d**y ruszyć nie chce. To jest dopiero dno.

Gość gość
gaajowy dziś xx masz rację niestety ale chuuu..j im w d***la ! rzygam na takich i nie pomogę a niech zdychają na kolejne 5 lat z komoru..chem !

Gość gość
Ja nigdy nie traktowałem tak poważnie wyborów jak te, to jest jak obowiązek,jak zobowiązanie wobec Polski.