Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja 16 letnia córka sika w majtki.

Polecane posty

Gość gość

Co 10-30 minut się mocno moczy. Byłam z nią u lekarza ginekologa i psychologa ale pytali się czy nie brała narkotyków dopalaczy i czy nie jadła nic i pytali się czy nie dokucza jej nikt i czy dobrze się uczy. Moja córka dobrze się uczy nie ma problemu ze szkołą ma średnią ocen 6,0 i wzorowe zachowanie. Dałam jej pampersy ściągała je i zasikane majtki i spodnie chowała w szafie i w kątach mieszkania abym się nie dowiedziała kiedy zapytałam ją od kąt to robi powiedziała że od 7 dni po 1 tygodniu robiła KUPĘ w MAJTKI nie wiem co mam zrobić żeby nie było takich rzeczy kiedyś oglądała komedie i posikała się cały fotel pachniał moczem i był bardzo mokry kiedy zobaczyłam córkę wychodzącą z łazienki zapytałam ją co się stało uciekła.Nie dawno zobaczyłam że moczy się w nocy.Teraz omija toaletę i kiedy je ćwiczy śmieje się śpi odrabia zadanie moczy się.Kiedy pojechała na wycieczkę wszystkie jej majtki były w kupie i sikach. Pomocy nie chcę żeby się moczyła.To jest dla niej męczące kiedyś kazałam jej chodzić w zasikanych ubraniach powiedziała że nie i się przebrała.

Gość gość
3/10

Gość gość
Ja też lubie sikać i srać w majtki, najlepiej w supermarketach i galeriach.

Gość xddxsa
moze po prostu to lubi?