Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Ja Od tygodnia boli mnie brzuch. Jest to ból podobny do mieśniowego , kiedy go dotykam boli dookoła pępka i mocniej boli podbrzusze. Mam także zgagę.( może trzeci raz w życiu) ciągle ciąży mi brzuch i odbija się mi tak że aż cofa się płyn do gardła. Mam także leciuteńkie rozwolnienie, ale to mam często. Robiłam testy owulacyjne i jajeczkowanie nie wystąpiło w terminie. Nie zabezpieczam się z partnerem i chciała bym mieć dzidziusia. Tylko nie wiem czy mówiłam sobie objawy czy jest to prawda. Czy to może być ciąża? Za trzy dni mam mieć miesiączkę i nie wiem czy mam czekać do terminu czy już robić test. Jestem bardzo nie cierpliwa, a boje się zawieść. Dodam że ten miesiąc był wyjątkowo stresujący.

Gość gość
Czekaj tylko powroze ci z fusow:-) Nie chce obrazac ale naprawde te pytania w stylu:Czy jestem w ciazy sa smieszne i beznadziejnie glupie.Jesli podejrzewasz ciaze zrob test albo badanie krwi ale na Boga nie pytaj o to na forum!Chyba ze lubisz sie bawic w zgaduj zgadule.A jesli ci powiem ze jestes to co?Zaczniesz sie cieszyc?Rownie dobrze ktos inny moze ci powiedziec ze nie jestes i wtedy bedzie dol?Strasznie glupie...

Gość gość
czemu sobie wkrecasz? tylko krzywde sobie robisz-poczekaj co ma byc to bedzie to wcale nie musi byc ciaza, moze byc ale nie musi-a takie wkrecanie sobie objawów i upatrywanie co miesiac standardowych objawów ciazy które zwykle pojawiaja sie w pozniejszym okresie czasu sprawi ze bedziesz czuła sie bardziej zawiedziona jak przyjdzie okres poczekaj i tyle