Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulliinnaa

czy wasi partnerzy masturbują się w waszej obecności

Polecane posty

Gość paulliinnaa

Zapytanie jak wyżej. Pytam bo ostatnio podczas igraszek mój mąż zacząl się masturbować i widziałam jak go to podniecało. Doszedł w kilka chwil. Pierwszy raz widziałam jak sam sobie robi dobrze i szczerze mówiąc podobało mi się to i było podniecające. Jemu potem było głupio.

Gość gość
Nie wiem ile masz lat, ale chyba niewiele i jeszcze dużo masz przed sobą. Powiem krótko życie Cię nauczy. Mój partner też to robi i wiem, że go podniecam więc umożliwiam mu wszystko na co ma ochotę. Nie musi szukać nic na boku.

Gość paulliinnaa
jestem młodą mężatką i to mój pierwszy partner. Mam niewielkie doświadczenie jeśli chodzi o upodobania mężczyzn

Gość paulliinnaa
nie jeszcze nie robiłam tego w jego obecności. Rzadko to robię sama gdyż często się kochamy wystarcza mi to. Interesuje mnie to czy faceci lubią się masturbować w obecności swoich partnerek i czy to norma

Mysle ze to norma by dobrze pobudzić penisa i nie tylko. Myślę że sprawisz mu przyjemność jak on sobie go masuje ty też będziesz masować i sobie tez bo pewne lody znów stopnieją

Gość gość
Mój codziennie, przy porannej kawie nim wyjdziemy do pracy. Robi kawkę, przynosi do lóżka, prosi żebym rozlożyła na czas picia nożki i jedzie pare minut na ręcznym. Taki nasz rodzinny rytał.

Gość paulliinnaa
nie ukrywam, że to bardzo krępujące dla mnie masturbować się przy moim mężczyźnie. To taka bardzo intymna sytuacja. Gdyby jednak nalegał to pewnie bym się przełamała, co się ni robi dla .... Tym bardziej, że widzę jak on sam to robi a pewnie też się krępuje.

Gość gość
Jestem kobietą i czasem masturbuje sie przy moim na jego życzenie i bardzo to mnie kreci jak widzę jaki jest napalony. Lubie to a on myśli że to tylko dla niego cha cha

Gość paulliinnaa
jestem nieśmiała. Inne kobiety bez problemu to robią przy partnerze?

Gość gość
czasem gdy moj facet nie ma ochoty na sex a ja oczywiście mam, sama się ruszam gdy leżymy i przeważnie on nie wytrzymuje i doprowadza mnie do orgazmu. Faceci uwielbiają damska masturbację

Gość gość
Z masturbacji orgazm zawsze natomiast ze stosunku różnie bywa

Gość gość
do zwolenniczki Dlaczego nie? Wstyd, zasady?

Gość gość
czy w samotności czasem się masturbujesz?

Gość gość
Żona mi się przyznała, ze nigdy się nie masturbowala bo i tak nic nie odczuwa. Jesteśmy 14 lat małżeństwem. Co mam zrobić żeby ją przekonać?

Gość gość
nie przekonasz gdyż rzeczywiście są kobiety które podczas masturbacji nic nie odczuwają. Kiedyś czytałem, że to może być efektem wychowania w przeświadczeniu, że wszystko co związane jest z seksualnością jest złe, nieprzyzwoite, nie wolno się tam dotykać itd. Często matki w dzieciństwie robią takim wychowaniem krzywdę.

Gość gość
ja się masturbuję przy mężu bo lubię jak on się patrzy, potem mamy zajefajne orgazmy

Gość gość
a lubisz jak zrywa z ciebie ciuszki

Gość gość
My z zona masturbujemy sie I patrzymy na siebie na wzajem

Gość gość
Też tak robimy

Gość gość
mój chłopak zapytał czy może onanizować się przy mnie, pozwoliłam i bardzo mnie to podnieciło. Po powrocie do domu musiałam sobie ulżyć hehe

Gość gość
czasami ona to robi dla mnie