Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 22 lata i nadal pytaja mnie o dowod

Polecane posty

Gość gość

kto tez tak ma? nie moge tak mlodo wygladac,napewno wygladam na 19 lat :( jak kupuje alkohol to czuje sie, jakbym robila cos zakazanego, sprzedawca robi wielkie oczy, traktuje mnie jak glupia malolate... ile jeszcze beda mnie tak traktowac :/

Gość gość
to nie ubieraj się jak siusiumajtka

Gość gość
nie ubieram sie tak... normalnie, jak kazda dziewczyna w moim wieku sie ubieram. Nie bede specjalnie wkladala szpilek i zakietow

Gość gość
obcielam ostatnio wlosy na pazia bo wydaje mi sie, ze to postarza :( kurcze serio nie wiem co zrobic... dobija mnie to lekcewazenie ze strony innych ludzi

Gość gość
A co w tym dziwnego? Niektorzy wygladaja staro w wiemu nastu lat wiec lepiej pytac kazdego

Gość gość
ty chyba jestes nienormalna?? Ja to bym sie cieszyla ze tak mlodo wygladam a nie czula sie obrazona

ale jednak wyciaganie dowodu przy zakupie piwa to straszny obciach :)

Gość gość
ja tam sie nie ciesze... chcialabym wygladac bardziej kobieco i dojrzale

Gość gość
ja mam 24 i też pytają o dowód, chyba ze wcześniej zauważa obrączke na palcu;P Jestem niska i chuda, mam bardzo dziewczęcą twarz i to dlatego. Nie ubieram sie jak małolata poprostu takie geny.

Gość gość
Hej! Znalazłam wczoraj fajny serwis z aukcjami, udało mi się wygrać świetne słuchawki za 24zł :D Nie z każdą aukcją jest tak łatwo, ale warto próbować ;) Na razie jest niewielu użytkowników więc szanse są spore. http://trafisz.com/p/92d2d86cffd811e485b70cc47a4a5892

Ja w wieku 24 lat byłam w ciąży i słyszałam, co chwile na ulicy komentarze patrzcie taka młoda, taka gówniara a już z brzuchem chodzi. Wtedy grzecznie się tylko uśmiechałam pod nosem. Ciesz się dziewczyno, z każdym rokiem będziesz to bardziej doceniać, a inni będą Ci zazdrościć.

Gość gość
to się ciesz! w wieku 40 będziesz wyglądała na 30 :)

Gość MaggieMagMag
Ja mam 26 i mnie też pytają hihi

Gość gość
też mi wyczyn kazda 22 latka wygalda jak nastolatka o ile sie nie roztyje jak swinia

Gość gość
Ale wy głupie Sprzedawcy w wielu sklepach muszą pytać o dowód osoby do 30 tego r zycia by nie stracic pracy A te się cieszą Jak mozna sadzic ze niski wzrost daje mlody wyglad skoro rosniesz do 15 tego r zycia to myslisz ze wygladasz na 13 czy jak

Gość gość
Mam w tym roku 29 i dalej mnie pytaja. I nie, nie jestem z tego powodu szczesliwa tylko poirytowana. Pierwsze zmarchy na twarzy a ci uparcie pytaja. ubieram sie na luzie trampki jeansy skora ale na boga prawie 30stka

Gość gość
Mnie prestali pytac tak w eieku okolo 33 lat , jaki wk*****ajace bylo jak poszlam do sklepu z dwojka dzieci a tam jakis debil - dowodzik :o

Spoko ja mam 26 lat i nadal bez dowodu się nie ruszam ciesz się będziesz miała 50 a wyglądała na 30 ;-)