Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myslicie, ze się obraził?

Polecane posty

Gość gość

Bo facet napisał do mnie czy się dzisiaj zobaczymy, a ja na to, że jestem chora i kiepsko sie czuje ( zgodnie z prawda)., ale ze we wtorek mysle ze moglibysmy sie spotkac, a on nic na to nie odpisał... Sadzicie, ze ma mi to za zle?

Gość gośćwkość
A nie sądzisz, że przyjął Twoją odpowiedź i łapiąc okazję poleciał z kumplami na piwo i obczajanie spódniczek?

Wiesz co moim zdaniem nie bardzo nie odp. bo może najnormalniej w świecie nie ma czasu jest zajęty albo po prostu nie słyszał nie każdy siedzi przy tel. 24h i czeka na smsa czy telefon jak nie odezwie się do jutra wieczór to możesz zacząć coś podejrzewać a teraz daj na luz i się zrelaksuj :-)

Gość gość
Mogło tak być, ale przeważnie jak nie moglismy sie spotkac to pisał ,że szkoda, albo cokolwiek, a teraz cisza, byc moze przyjał to poprostu do wiadomości i tyle bo on bardzo wylewny nie jest,ale jednak sie zastanawiam

jak masz z tym problem to do niego zadzwoń a jak nie odbierze i nie odpisze to chyba jasne tylko nie bądź natarczywa bez przesady faceci tego nie lubią z resztą trzeba dać im trochę wolności bo sfiksują :-)

Gość gośćwkość
Czarna znów ma rację. Daj mu trochę wolności i ze dwa numery do Twoich wyposzczonych koleżanek. Będzie zadowolony, zobaczysz!:-)