Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres w trakcie wesela!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie,miala ktoraś taki przypadek ze macie okres w trakcie slubu/wesela ? jutro biore slub dziś zaczal mi sie okres,jestem wkurwiona na maksa...bylam pewna ze bedzie on w nastepny weekend bo tak mi wychodzilo ale okazalo sie ze sie pomylilam.prosze o pomoc kobiety ktore mialy okres w trakcie wesela,jak to bylo? musialyscie uwazać ?

Ja niestety miałam miesiączkę podczas wesela i wcale nie było aż tak źle tampon dał radę ;-) spoko nie ma problemu wystarczy dobry tampon i nie masz się o co martwić a co do miesiączki dostałaś ją wcześniej pewnie tak jak ja z powodu stresu. Spoko powiem tak da się przeżyć ja z tego calego stresu zapomniałam że mam miesiączkę :-)

Gość gość
Czarna ma racje. Dopiero jej mąż przypomniał krzycząc O JEZU!!! Wtrakcie nocy poślubnej.

Gość gość
dzieki ;) a przepraszam ze zapytam,oczywiscie nie musisz odp ale z tymi sprawami to robiliscie cos w noc poslubną czy raczej byliscie tak padnieci ?? naprawde sie stresuje slubem!! ;)

całe wesele skończyło się o 7 rano więc sobie wyobraź jaki człowiek był zmęczony do tego trzeba było wszystko posprawdzać pozabierać jak wróciliśmy do domu była 9 zdjęłam tylko sukienkę i wskoczyłam do łóżka bo poźniej poprawiny a noc poślubna była dopiero 2 dni po ślubie w grecji na miesiącu miodowym ;-) nie ma szans to się tylko tak nazywa noc poślubna człowiek jest tak zmęczony że myśli tylko o spaniu