Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komorowski CAŁA PRAWDA o nim

Polecane posty

Gość gość
Komorowski wyprowadza nasze podatki do Rosji? Masakra! Przez Cypr do Rosji Sprytnie! A jego wyborcy wierzą w jakieś tam kryzysy.

Gość gość
komorowski nie wygra. na milion procent i duda bedzie mial znaczna przewage. i pomyslec,ze sami sobie taki los gotujecie... powodzenia wam zycze, w tej wspanialej polsce :) wiecie ile duda zarabiaß 50tys w m-c. niech wam rozda co nie co. bedzie waszym bogiem :D :D

Gość gość
gość dziś Pisiory pluja w sposób zawoalowany i pod pozorami kultury. I po co się tak kamuflujesz jak twoj dudus?Ulzyj sobie Chyba jednak pan wysuwa daleko idące wnioski. Nie jestem żadnym pisiorem. W 1 turze nie głosowałam na Dudę, ale teraz wybór dla mnie jest jasny. Komorowski jest niebezpiecznym człowiekiem, takie jest moje zdanie i każdego, kto nie ma interesu by go bronić. I jeszcze jedno - nie zamierzam się zniżać do poziomu wypowiedzi pana i nie będę tutaj pana wyzywać od nikogo.

Gość gość
A ja nie bede na Dudka glosowac. Zostal Komorowski, tylko dlatego, ze nie chce zeby PIS rzadzil Polska.

Gość gość
chyba jednak niewielu pofatygowało się by wysłuchać wywiadu

Gość gość
Posłuchajcie sobie i dowiecie się dlaczego polskie inwestycje są takie nietrwałe-dlaczego drogi oddane do użytku z miejsca się sypią http://xurl.pl/n41T i wciąż wpadacie w dziury Posłuchajcie sobie o tym kto trzyma waszą kasę i jak to się odbywa.