Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście zareagowały ? Jego była.

Polecane posty

Gość gość

Mój teść miał okrągłe urodziny. Robi grilla. Zaprosił rodziców byłej dziewczyny mojego narzeczonego. Tylko ze przyszła jeszcze jego była. Wyszłam posiedzieć z siostrzeńcem narzeczonego w pokoju, bo nie umiem jej znieść. Jakbyście zareagowały ? Jestem strasznie spieta i w sumie tylko siostrzeniec narzeczonego potrafi sprawić,że się uśmiecham.

Gość gośćwkość
A próbowałaś się rozluźnić dobrym ziółkiem? Ono też wywołuje uśmiech na twarzy:-)

Gość gość
nie odstępowałabym narzeczonego na krok :P twoj narzeczony jak sie zachował? rozmawiał z nią?

Gość gość
Kilka zdań wymienił. Jakoś specjalnie nie omija jej.

Gość gość
A jego rodzice cię lubią? Wydaje mi się, że z szacunku do ciebie nie powinni zapraszać tamtych ludzi.

Gość gość
dlaczego sie rozstali? całego grilla przesiedziałaś w pokoju? narzeczony prztszedl po ciebie?

Gość gość
Rozstali się 4 lata temu przez jej zdradę. Oni mnie nie lubią, a uwielbiają. Nie grill jeszcze trwa. A ja przyszłam z małym bo chciał oglądać bajkę i mnie o to poprosił. Siedzę tu od jakis - 15 min.

Gość gość
W sumie to nawet nie miałam ochoty juz tam siedzieć i nie mam ochoty tam wracać.

Ooooo tak ! To przyszli teście maja urwać wszelkie kontakty bo ich syn ma nową narzeczoną . LITOŚCI !

Gość gość
Wypij browara i udawaj milutka.

Gość gośćwkość
Zapytaj jego byłą czy nadal jest sama, ale z taką ironią i cwaniactwem. Jeśli się odgryzie, że nie, to zapytaj czy tego nowego też wali po rogach. Tylko pamiętaj o tej ironii. I już jesteś królową balu:-)

Gość gość
j/e/b/n/i/j sobie setke czystej i wyluzuj :) i zobacz co tam robia

Gość gość
Widzę jak ona przystawia się do mojego narzeczonego, ociera się o niego niby nie chcący - od razu rzygać mi się chce.

Gość gość
Zlap za kudly i wpierdol

Gość gośćwkość
Lubię ocieractwo:-P poocieraj się o nię i zobaczysz jak twojemu/waszemu chłopakowi puchną spodnie w rozporku:-)

Gość gość
Okropna sytuacja ale zachowuj sie poprawnie i z klasa. nie chowaj sie po katach bo od razu widac twoja zalosna postawe. Nie uciekaj, wyjdz, badz serdeczna dla wszystkich, usmiechaj sie zyczliwie, przytul sie do narzeczonego, pomoz przyszlej tesciowej przy posilkach a bedziesz wygrana tego wieczoru. Zadnych niemilych tekstow jak ktos ci glupio radzil

Gość gośćwkość
Co głupio radził, co głupio radził?! Niech pokaże że ma cy cki i kto na tym grilu rządzi. Wskocz chłopakowi na kolana i podrapciaj go tipsami za uchem, ale tak aby flądra widziała. A jak będziesz czuła jej wzrok, to się pochyl, szepnij coś do uszka i się uśmiechnij przygryzając wargi. Flądrę ch... strzeli w trzech misjscach.

Gość gość
Brak tipsów ;) Akurat ciągle czuje jej wzrok na sobie.

Gość gośćwkość
To wsadź mu język do ucha jak będzie widziała. Ja kedyś mojej byłej wsadziłem, smak był średni, ale wrażenie robi:-) Jak nie masz tipsów, to wpleć mu palce we włosy. Co Ty faceta nie potrafisz skokietować przy flądrze?

Gość gość
Omg... Ja bym sobie na to nie pozwolila Szanujcie sie...

Gość gość
Goscwkosc co ty bredzisz nie sluchaj go autorko bo zrobisz z siebie wariatke

Gość gośćwkość
No to już chyba po grilu, co?:-)

Gość gość
Kurwa pobilysmy sie. Nie wytrzymalam i rzucilam w nia zweglona kielbasa ona mi wbila w czolo szaszlyka!!!

Gość gośćwkość
Trzeba było flądrze trysnąć sosem czosnkowym w oczy! Później możesz robić z nią co chcesz, bo i tak nie będzie widziała przez godzinę:-)