Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeszcze nie wdziałem tak mało inteligentnych ludzi jak wyborcy PO i Komora

Polecane posty

Gość gość

Nigdy nie usłyszałem od takich ludzi konkretnych argumentów po za pluciem nienawiścią i powtarzaniem wpajanch etykietek typu "kler", "kaczyzm", "ciemnogród"... Żenada

Gość gość
Chcesz konkretnych argumetów? PiS nie odpowiada mi ponieważ: jest to zbyt konserwatywna partia, za dużo koncetrują się na sprawach kościelnych, nie tolerancyjna wobec innych państw, mało liberalna, nie chce np in vitro, a ja sama myśle o tej metodzie. Duda jako osoba też nie odpowiada mi swoim agresywnym stylem bycia, krytykowaniem rywala, niby ma wyższe wykształcenie, a jednak nie potrafi z sensem nawet odpowiadać na pytania

Gość gość
A to, że za czasów PiSu było generalnie lepiej to prawda, ale nie jest to ich zasługą bo generalnie sytuacja światowa była lepsze niż teraz, poprostu tak im sie poszczesciło

>>>Jeszcze nie wdziałem tak mało inteligentnych ludzi jak wyborcy PO i Komora <<< x Chcesz zobaczyć głupszych :D ? x To wyczyść wreszcie lustro :D :D :D.

Gość gość
@ gość dziś " Duda jako osoba też nie odpowiada mi swoim agresywnym stylem bycia, krytykowaniem rywala, niby ma wyższe wykształcenie, a jednak nie potrafi z sensem nawet odpowiadać na pytania " x Podaj konkretne sytuacje... :O xx xx " nie chce np in vitro" x Duda powiedział że OSOBIŚĆIE nie skorzystałby z in vitro ale nigdy nie podpisze ustawy blokujacej tej mtody i krarającej za jej stosowanie jak wmawiaja oponenci. xx xx "mało liberalna" To PO jest mało liberalna, podnosi podatki i to za ich czasów karze się za wszystko a młodzi ludzie giną za to że mają przy sobie woreczek marihuany ... :O PiS jako jedyny po 89r. obniżył podatki...I TEMU BYŁO LEPIEJ, A NIE JAK PRÓBUJE NAM SIE WMÓWIĆ ŻE WTEDY BYŁA INNA SYTUACJA. Jakoś na świecie inne kraje już wtedy mówiły o kryzysie. xx xx " nie tolerancyjna wobec innych państw" x Znowu poproszę o konkretne przykłady bo zdaje się że to P.Komorowski nawoływał do nienawiści wobec Rosji , a jeszcze niedawno wmawiał że mamy najlepsze stosunki od 1000 lat. Tymczasem to Duda mówi o spokoju i neutralności w konflikcie oraz otwarciu na interesy. xx xx " za dużo koncetrują się na sprawach kościelnych" x Nie na sprawach kościelnych a na zapisach POLSKIEJ KONSTYTUCJI której łamać nie można jak robi to PO wprowadzając ustawy sprzeczne z jej treścią. A to własnie PO i Komorowski otacza sie klerem tym ktory ciągnie najwiecej z budżetu cyzli prrymasami itd. A Rydzyk to czlowiek ktory bierze pieniadze od ludzi ktorzy dobrowolnie mu je dają.... xx xx Kolejny raz widzimy że Wyborcy PO to otumanione propagandą medialną lemingi :(

Gość gość
gość dziś xxx zgadzam sie z tobą, nie podoba mi sie wizja wychwalania pod niebiosa lekarzy typu Chazan, karania lekarzy za in vitro, ciągle zaostrzanie prawa aborcyjnego a powinno byc na odwrot, PIS przypomina bardziej PZPR i partie komunistyczną, chce mowic jak ludzie mają zyc oczywiscie zgodnie z pseudo naukami kosciola katolickiego, nie widzą ze ludzie NIE CHCĄ TAK ZYC, przyszlosc to młodzi ludzie i oni NIE CHCĄ panstwa konserwatywnego i katolickiego, za przeprszeniem stuknięte stare baby i oszołomy mają mowic co jest dobre a co nie ? Polska, panstwo w ktorym ludzie sa aresztowani za posiadanie kilku gramów marihuany w kieszeni ? nawet policjanci sie z tego smieją, ale aresztowac muszą... W wyborach parlamentarnych zagłosuje na Korwina albo Kukiza, jeszcze nie wiem, a w prezydenckich na Komorowskiego, wiem doskonale ze to nie jest doskonaly kandydat, jest beznadziejnym kandydatem, nie chce mi sie tłumaczyc dlaczego on, czekam bardziej na zmiany w parlamencie

Gość gość
Komorowski to kukiełka PO robi wszystko co mu karzą. Tylko idiota może teraz chciec na niego glosować żeby ptoem do sejmu poprzeć Kukiza. Kukiz i Korwin moga miec naprawde doskonala ilosc poslow po najblizszych wyborach ale co z tego jak ich propozycje beda odrzucane przez takiego czlowieka jak Komor. A Komorowski teraz ma szanse na 2 kadencje. Czyli OSTATNIĄ. A jak ostatnia to wiadomo że bedzie mial gdzies wszystko i wszystkich bo na kolejną nie bedzie mogł liczyć

Gość gość
Do 20:04 popieram. Do autorki podaj przykłady nie bądz gołosłowna.

Gość gość
Kukiz wydaje się ludziom taki fajny i w ogóle, bo sławny, spiewa, krytykuje PO, ale tak naprawdę to on jest za słaby na prezydenta, jak dla mnie nie ta bajka. Udaje takiego spoko, dobrego wujka, wyluzowanego, ale poza tą otoczką nic wiecej nie zostaje

Gość gość
Duda już dawno podpisał projekt ustawy w której było karanie za aborcję.

Gość gość
Komorowski podpisal taki sam dokument jeszcze w 93 roku... :O

Gość gość
w 93 nie było mowy o in vitro

Gość gość
w kwestiach prawnych wyjaśniam.

Gość gość
Ok w takim razie napiszę dlaczego tak uważam: -Z tym in vitro to nie tylko Duda twierdził, że nie popiera takiej ustawy, ale za rządów PiSu- napewno byłoby zakazane bo to się kłoci z ich głownymi założeniami - Oczywiście, że PiS jest mało liberalny choćby dlatego, że nie dopuszcza myśli, żeby coś zalegalizować jak np aborcję czy marihuanę, nie mówiąc np o eutanazji, PO jednak jest dużo bardziej nowoczesne pod tym wzgledem, nie patrzy tak bardzo na normy religijne ,a PiS jednak się nimi kieruje - PiS jest bardzo nietolerancyjny, szczególnie wobec Rosji, jeszcze długo będą wspominać Smoleńsk razem z moherami( też za Rosją nie przepadam, ale tutaj widac wrecz nienawiść i niechęc do porozumienia z tym krajem, zreszta nie tylko z tym) - Koncentrują się na sprawach koscielnych bo po pierwsze chciali zwiększyć podatki na kościół, wprowadzić religię jako przedmiot obowiązkowy na maturze i szkołach co jest kompletną głupotą i brakiem tolerancji wobec innych wyznan, poza tym ich założenia np o tym aby nie legalizować aborcji, eutanazji itd też wynika z konserwatywnych poglądow Może niektorym to odpowiada, ja jestem za tym żeby Polska się rozwijała, a nie było zaściankowym panstwem, które jest dumne ze Smoleńska i bedzie zwiekszało podatki na koscioly

Gość gość
zdaje sie ze ktos dziś w tvn24 wspomnial o czymś takim ze Komorowski byl za podobna ustawa w 93r. W ogole to Bronek podobno katolikiem jest...... wiec albo jest albo nie?

Gość gość
jest jako Komorowski. jako prezydent jest prezydentem Polski a nie katolikiem czy nie. bardzo dobra postawa i szkoda że inni tego nie naśladują.

Gość gość
A czy wygra jesienią PiS czy PO- to nic nie zmieni jeśli chodzi o bezrobocie, wiek emerytalny czy podatki bo niestety, ale wszędzie jest kryzys, nawet w państwach zachodnich jest gorzej niż było te kilka lat temu kiedy rządził PiS i nie jest to zasługą tej partii, tylko poglądy maja mniej tolerancyjne i są mniej otwarci na zmiany i to mi w nich nie pasuje

Gość gość
katolikiem sie jest w prywatnie. w pracy jest się pracownikiem i tyle.

Gość gość
Ale Duda moi o tym samym :O tylko lemingi ulegaja propagandzie :O i tak juz w niedziele na szczescie to koniec komora. BO ZBYT WIELE LUDZI DEKLARUJE POPARCIE DUDY :)

Gość gość
Też myślę, ze NIESTETY wygra Duda, a jesienią PiS, ale wtedy ludzie się przekonają na kogo głosowali. Bedzie tak jak jest tylko bardziej " moherowo", będą wyższe podatki na kościół, może więcej zaostrzeń co do pracy w święta, będzie wspominanie Smolenska, oczernianie Rosji za Smoleńsk itd....

Gość gość
A potem po dwóch latach PiS pójdzie tam gdzie powinien czyli na śmietnik historii.

Gość gość
A to co Duda MÓWI weź pod uwagę, że nie świadczy o tym co zrobi. Liczą się czyny nie słowa, on dużo obiecuje, ale jest z PiSu i nie może być tolerancyjny, otwartym na zmiany prezydentem bo to się kłoci z tą partią i tyle