Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lerinka

Pytanie o stacje samoobslugowe.

Polecane posty

Gość Lerinka

Czy skorzystalibyście z takiej stacji, gdyby była w Waszym miescie? Czy jednak nie, a jeśli nie to dlaczego?

Gość gość
jakie stajce? benzynowe ? w moim miescie są cztery takie stacje, korzystalam wiele razy... to zadna nowosc, w calym kraju takie widuje

Gość gość
U mnie nie widziałem ani jednej. Nie, nie lubię się sam obsługiwać, bo wtedy muszę wykonać pracę kasjerki. Najgorzej jest w sklepie. Wszystkie towary przez czytnik i rozliczyć się. Ja nie idę do sklepu pracować, ale kupować. Czemu mam wykonywać czyjąś pracę. Chcę być obsługiwany, bo to komfort. We wszystkich luksusowych hotelach/restauracjach/sklepach zawsze jest najwięcej prpfesjonalnej obsługi, a nawet valet co autem parkuje. W takim Monaco to standard. Wychodzisz z klubu, a valet ci auto podstawia. Plebs tego nigdy nie pojmie. Myśli, że samoobsługa to szczyt luksusu i nowoczesności.

Gość Lerinka
Nie uważam tak, po prostu potrzebuje opinii do celów biznesowych. Chodzi o stacje benzynowe oczywiście.

Gość Lerinka
a konkretnie chodzi mi o to, że takie prostackie czynności jak nalewanie paliwa powinni wykonywac robole, ja nie będę sie do tego znizać :)