Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anty duda

nie zagłosuję na Dudę

Polecane posty

Gość anty duda

1. Andrzej Duda naśmiewa się z czekoladowego orła ale orzeł z chleba już jest cool :classic_cool: no proszę was , z kim my mamy do czynienia w sumie ? 2. Żadne wiec Dudy nie był zakłócany przez bojówki PO, za to wszystkie wiece prezydenta zakłócały bojówki PIS. Chamstwo i prymitywizm zwolenników Dudy i jak widać brak jakiejkolwiek elementarnej politycznej kultury. 3. Duda twierdzi że złożył pismo na UJ w sprawie pracy w Poznaniu. Ale Ci z UJ żadnego pisma nie mają. 4. Duda to człowiek który całą prezydenturę będzie musiał "spłacać" PIS-owi i Kaczyńskiemu , będzie prezydentem PIS-u bo taka jest polityka. komorowski w II kadencji może PO mieć w zasadzie w doopie 5. Duda to krzykacz który nie ma nawet szacunku do urzędującego prezydenta mówiąc do niego na debacie "proszę pana". To ugrzeczniony cham jak i cały PIS. Teraz sprytnie poukrywali Macierewiczów i innych ale oni wyjdą zaraz po wyborach a Duda w zetknięciu z realną władzą prezydencką ( która jest niewielka a obiecał rzeczy za 300 mld. :D ) usiądzie na doopie i będzie mógł tylko przytakiwać prezesowi. 6. Duda mówiąc o zgliszczach jakie są z Polski obraża całe rzesze Polaków którzy od lat ciężko pracowali , tworzyli firmy, zatrudniali ludzi, odnosili sukces. Ludzie młodzi od dziecka z dostępem do netu, komputerami itd. teraz twierdzą że jest tak źle ale nie mają bladego pojęcia jak źle byłoby gdyby to PIS rządził 8 lat.

Gość gość
to nie głosuj

Gość gość
I słusznie Duda to chwiejny roztrzęsiony facio udający męża stanu

Gość gość
To nie glosuj co mnie to,obchodzi. Ja i cala moja rodzina glosujemy na Dude.

Gość gość
Taa może powiedz jeszcze że całe twoje miasto głosuje na Andrzejka

Gość gość
plastic bombastic Andrzej Duda was wyduda:D