Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak słucham te taśmy gdzie Bieńkowska śmieje sie z Polaków zarabiajacych do 6tyś

Polecane posty

Gość gość

czyli GRUBO ponad połowy POLAKÓW to nawet nie mam wątpliwosci na kogo mam glosowac w niedziele. Tylko A. Duda!

Gość gość
to wstyd jakie zdanie ma osoba pełniąca funkcje publiczną, która ma służyć Polsce, wstyd juz po raz kolejny bo to nie pierwsza wpadka tej pani, i po co nam tacy ludzie, co nie wiedzą jak naprawdę się zyje w Polsce

Gość gość
popieram postokroć. ... Albo ta prowokacja z budką pod ambasadą :O to już jest calkowity koniec PO. Glosuje na Dude! :)

Gość gość
Ona jest typową prostaczką, która dorwała się do nie swojej kasy. Upycha po kieszeniach ile wlezie i pozuje na damę i to nieudolnie, bo prymitywizm z niej wyłazi.

Gość gość
Dno i wodorosty !

Gość gość
nigdy nie ufałam tym z PO, nigdy , nigdy na nich nie oddałam glosu!

Gość gość
tylko Duda

Gość gość
Duda jest dobry dla motłochu żądnego krwi osób ktorym się lepiej wiedzie niż im. Niestety kto się wróblem urodził orłem nie umrze, choćby połowę świata wymordował. PIS-owskie barachło.

Gość gość
o jakis agresor z lemingradu sie tu zaplatal :D widac piana kipi bo w niedziele poczatek konca zlodziejstwa:D

Gość gość
Barachło to ten cały skompromitowany aferami PO!!! Każdy zdroworozsądkowo myślący obywatel wie o co chodzi. Formacja całkowicie oderwana od rzeczywistości. Duda choć morze nie jest idealny ,ale to mniejsze zło.Bul komor już się "sprawdził" i czas na zielona trawkę!

Gość gość
Dla Was nieudacznicy każdy, któremu lepiej się wiedzie jest złodziejem. Niestety prostakom ciężko się przyznać do własnej nieudolności i dlatego ludziom ciężko pracującym, którym się powiodło życzą źle. Ot mentalność maluczkiego zazdrośnika.

Gość gość
No i wszystko wiadomo skoro Duda morze. Godny reprezentant PIS-u.

Gość gość
"morze"...

Gość gość
Jeżeli mówiła o zarobkach w Warszawie, to faktycznie mediana w 2013 roku wynosiła 6 tys. 25% ludzi zarabiało więcej niż 10 tys. Brutto, oczywiście. Czyli 6 tysi na warunki warszawskie to tak średnio. Przecież nie chodziło jej o zarobki w świętokrzyskim czy innym zacofanym regionie, gdzie większość tych szczęściarzy co mają pracę, wyciąga 1700 na rękę.

Gość gość
może morze ci pomoże a może Pomorze taka rymowanka na rozluźnienie emocji :classic_cool:

Gość gość
1700,00 :( to chyba na waciki

Gość gość
żenujace że lemingi nawet takie slowa sobie tlumacza. To jest niedopusczalne;.. W innych krajach to by byla wielka afera. A PO mialo juz tyle afer za soba i co??? i dalej nic sie nie dzieje. Ale spokojnie od niedzieli zaczynamy kończenie tej sitwy :)

Gość gość
Zamknij ryj pisiorowy oszołomie.

Gość gość
Polacy, pamiętajcie żeby teraz do sejmu mądrze zdecydować Głosujcie na PiS Kukiza albo Ruch Narodowy. Myślę że tylko te opcje chcą dobrze dla Polski