Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dobrzy mezczyzni sa przewaznie cisi i nudnawi

Polecane posty

Gość gość

a za to fajni, weseli ,zywiolowi , pomyslowi to rozrabiaki , nie nadaja sie na zycie na mezow na ojcow wiec albo bedziesz sie nudzila do konca zycia z dobrym facetem albo bedziesz plakala cale zycie przy figo fago

Gość Nenufary
Wszyscy faceci są tacy sami, obojętnie czy cisi, czy rozrywkowi, są totalnymi egoistami...

Gość gość
Cichy i nudziarz może być dobry w łóżku, za to taki wesołkowaty może być też beznadziejny.

Gość gość
racja

Gość gość
bzdura

Gość gość
wyszlam za maz za takiego cichego , fakt seks jest fajny , delikatny z pieszczotami ale w zyciu nudze sie z nim , jestem osoba jak wulkan jak wloska baba duzo sie smieje mam mase pomyslow na sekunde , tancze , wariatka jestem , znajomi dzwonia w weekendy to zawsze mowia -chodz porozrabiamy troche ! ojezuuuu tylko meza nie bierz

Gość gość
no i sytuacja wyglada tak ze podzielilam swoje zycie na milego meza w domu i na wariatow kolegow powiedzmy poza domem , mam takie jakby podwojne zycie , maz juz sie do tego przyzwyczail

Gość gość
Ale wy też jesteście nudziarami, co w was takiego nie nudziarskiego ? Potańcówki mogą do pewnego czasu bawić, człowiek się starzeje, dojrzewa. Znam pełno osób takich rozrywkowych i oni tak naprawdę są nudziarzami, bo kręcą ich głupoty, które mnie kręciły jak miałem z 15 lat.

Gość gość
wiesz jak idziemy w miasto a jestesmy ludzmi po 30 niektorzy gruba po 30 to sa tance do rana, wyglupiamy sie , wio piwo wodka sie leje bo kazdy z nas juz zarabia wiec nie mamy ograniczen , jakies karaoke spiewamy, smiejemy sie a moj maz siedzi gapi sie muli sie tylko ze wszystkie kolezanki ktore sa z tymi wariatami a moimi kolegami i przyjaciolmi wiecznie maja problemy , klotnie, zdrady rozstania powroty a ja tak z moim mezem juz 9 lat sie mule i mule ale powoli i do przodu kolega kiedys po rozmowie z moim mezem powiedzial ze to strasznie inteligentny facet ale nudny :o

Gość gość
W takim przypadku to ja też potrafię wypić, tańczyć. Z wesel ostatni wychodzę, o ile mam okazję na takim być, to lubię ostro wypić i na parkiet iść. Ale na dysko czy tam do klubów nie chodzę.

Gość gość
my tez na dysko nie chodzimy ale kluby , latem grilowanie albo jakies wypady np rok temy bylismy w Lisbonie w tym roku szykujemy Florencje , a moj maz no co ? albo bedzie pracowal cale lato albo poleci z nami i sie bedzie ciagnal jak ogon no ale tak jak pisalam cisi faceci ktorzy kochaja nie zdradzaja opiekuja sie dziecmi sa nudni

Gość gość adhd
bo kobieta powinna mieć kilku facetów i byście sie uspokoily:classic_cool: Problem w tym że faceci są do tego nie przygotowanie bo sie ich źle wychowuje - za bardzo sie przejmujemy rogami i jesteśmy zazdrośni o ORGAZM :-D tak tak dziewczynki, to u nas wzbudza największy wkurw jak nasza kobieta ma wiekszy orgazm z innym:-O

Gość zona1988
Hm, no mój cichy nie był, bo nawet bym go nie zauważyła pewnie te 9 lat temu:D ale nie zgodzę się z tym że tylko cisi i nudni nie zdradzają, są opiekuńczy itp my mamy dwoje małych dzieci o np po pracy bierze je na spacer, żebym mogła sobie poczytać albo poleżeć, był przy porodach a seks jest fajny. Wiadomo, że z wielu powodów bez uniesień jak za nastoletnich czasów, ale nie narzekam i jestem pewna jego wierności.

Gość gość
znam takiego niby "cichego",okazało się,że jednak ma więcej energii niż na to wygląda,ja ją wyzwalam :P

Gość gość
no moj maz jest do obrzygania spokojny nawet nie da sie z nim poklucic , brakuje mi czasami ognia w zwiazku

Gość gość
Pierwszy raz słyszę, żeby kobieta pragnęła kłótni z mężem.....ognia w łóżku pomimo spokoju w dzień, to rozumiem, ale kłótni?

Gość gość
sory za blad, klocic oczywiscie jest. moze zle sie wyrazilam , nie chodzi o awanture ale o jakas wymiane pogladow obrone swojego stanowiska a nie zrobimy to?- dobrze zrobmy pojedziemy tam -dobrze pojedzmy kupimy to i to - dobrze kupmy

Gość gość
gość dziś sory za blad, klocic oczywiscie jest. moze zle sie wyrazilam , nie chodzi o awanture ale o jakas wymiane pogladow obrone swojego stanowiska a nie zrobimy to?- dobrze zrobmy pojedziemy tam -dobrze pojedzmy kupimy to i to - dobrze kupmy x a daje ci wycisk w łóżku? Bo jak tak to co go reszta obchodzi, ty rządzisz:classic_cool:

Gość gość
moj maz jest tak mily ze ostatniookolo 202 min dyskutowal ze sprzedawca telefonowym ( kurcze jak oni sie nazywaja ci co dzwonia i p*****ly sprzedaja przez telefon?) wicie jak sie sie to skonczylo , podbieglam wk*****ona wyrwalam staremu telefon i nacisnelam magiczny czerwony przycisk

Gość gość
Ach tak....to ja sie chetnie na tę cechę mogę wymienić:D po jakimś czasie, jeszcze byś zmieniła zdanie

Gość gość
a daje ci wycisk w łóżku? Bo jak tak to co go reszta obchodzi, ty rządzisz x wycisk heh oj nie, nie daje , wszystko jest tak na grzecznie takie pitu pitu ale jak juz mowilam mam dobrego meza nie kloci sie nie bije nie pije i dzieci kocha cos za cos :( albo sie wychodzi za drania z milosci albo ze melepete z rozsadku

Gość gośćaaaa
Spokojny facet nie oznacza nudny facet przeciwnie:) Spokojhny facet jest stabilny, jest tajemnica nie do końca odkrytą bo u przebojowego impulsywnego faceta wszystko widac jak na dłoni, jest jak otwarta ksiązka mozna przewidziec każdy ruch w przyblizeniu. Taki facet po jakims czasie staje sie nudny, mamy dośc jego zachowań, jego wybryków, jego śmiechu denerwuje nas taki figo fago a przynajmniej mnie. A facet spokojny, wyważony tajemniczy to jest to :) To jest wyzwanie dla kobiety, taki facet jest dla mnie pociągając, a taki jakiś z adhd jest po prostu śmieszny i dobry jako kumpel ale nie jest pociagający przynajmniej dla mnie:)

Gość Stary Kawaler Wacek
A ja tam wcale nie wychodzę z domu w szkole koledzy srali mi do tornistra jestem leszczem.

Gość gość
Też poznałam cichego faceta. Żyliśmy sobie spokojnie ale z biegiem czasu zaczęło mnie zastanawiać czemu jest taki. W końcu po latach zdołałam zaciągnąć go do pobliskiej poradni lekarskiej i okazało się że jest głuchoniemy.

Gość gość
Jasne:)

Gość gość
martyna a ty nie jestes zakonnica ?

Gość gość
Nie zgadzam sie. Moj maz a jestesmy juz 10 lat razem jest totalnie zbzikowany, w zyciu nie widzialam takiego poczucia humoru. Na imprezach dusza towarzystwa, w czasie klotni od lat probuje zartami rozladowac napiecie. Przy piciu ostatni odklada kieliszek. A do tego bardzo pracowity, pracuje od 16go roku zycia, nie widzialam gk na zwolnieniu. Wyrobil sobie juz pozycje na odpowiedzialnym stanowisku. Wybudowal nam dom, zabezpieczyl finansowo. Przez te 10 lat nie bylo zadnych akcji z innymi kobietami. Nie pali, biega, plywa, cwiczy, gra na gitarze. A seks jest swietny. Moze to moja 6 w lotto, nagroda za wczesniejsze lata

Gość gość
zgadzam sie, jestem w malzenstwie 24 lat ai moj maz takie wlasniejest, nudny i cichy a w lozku ok ale moze ok, bo jego brat jest rozrywkowy i zone z dzieckiem zostawil

Gość gość
I tu sie pojawia pytanie , czy przezyc kilka lat intensywnie radosnie z przebojowym mezczyzna czy cale zycie spokojnie pewnie i nudnie z dobrym facetem