Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Glosujac na Komorowskiego i PO robimy szkode sowim dzieciom i wnukom

Polecane posty

Gość gość

wpedzajac je w co raz wiekszy dkug publiczny ktory stale rosne iza rzadow PełO.......

Gość gość
Nie, nie to samo. Komor i PO to ucieleśnienie całkowitej degrengolady, zakłamania i oderwania od rzeczywistości ludzi władzy. Gorzej już po prostu być nie może.

Gość gość
dzeki rzadom PO i Komorowskiego nasze dzieci kiedys nie beda mogly nawet protestowac jak bedzie zle . Poczytajcie o ustawie podpisanej przez B.Komorowskiego zezwalajacej na wkroczenie obcych sluzb i zezwolenie na uzycie broni w przypadku konfliktów społecznych w Polsce

To zobaczysz. Tylko co wtedy? Nie jest ważne czy Duda, czy Komorowski, niebawem dno. Ale taaaak, podniecajcie się dalej tymi matołami.

Gość gość
Peło niech idzie na emeryturę

Gość gość
czas zakonczyc rzady sitwy.

Gość gość
jak duda dojdzie do władzy to powie ,że wszystko co obiecał nie może zrealizować bo taki bałagan zostawili inni,próżne gadanie przydupasa kaczora ,pisowcy są nazistami i krzyżakami,nie cenią człowieka ,cenią ideologię wykorzystywania bezbronnego człowieka,dlatego księża dymają dzieci,biorą opłaty za sakramenty i od rodziców tych dymanych dzieci też ,dlatego na podkarpaciu czarni mówią głosujcie na pis bo rydzy kazał a u nas na śląsku ksiądz mówił ,że nie ważne czy z lewa czy z prawa , ważne żeby głosować,pomyślcie sami w sobie czy państwo ma mieć nad nami kontrolę i mówić jak mamy dymać swoje żony czy państwo ma stworzyć większy obszar ich dymania,ja jako Polak głosuję na PO ,nie dlatego ,że jestem sługą systemu ale dlatego ,że nie ma czegoś co mogłoby by tym z niedoskonałym systemem konkurować

Gość gość
Pisuarze zamilcz. Nie odbierzesz mi mojej wolności. Precz z Katotalibanem

Gość gość
Co ty bredzisz platfusie? Jakie odbieranie wolności? Już nawet homoseksualiści głosują na Dudę. :D :D :D http://epidem.pl/f0273.html

Gość gość
Totalitarne państwo miliona biurokratów jest coraz droższe w utrzymaniu.