Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzzosiowa

ktos z was pisze bloga?

Polecane posty

Gość gośćzzosiowa

Ja dzis zaczęłam. Stara dupa jestem i mi sie blogowania zachcialo... i to jeszcze takiego najgorszego... zrzędliwego i nieczytalnego całkiem. Bo co to kogo obchodzi, ze mi sie do roboty isc nie chce albo, że głowa mnie bolała dzis. Nosz k***a i sie zastanawiam po co ja to zaczynam pisac? Moglabym prowadzic blog tematyczny, kulinarny, alkoholowy (nie o nalogu tylko o drinkach), psiarski a nawet majsterkowy. Tylko to wymaga jakiegos zaangazowania większego a ja jestem leń i nie chce mi się na potrzeby bloga np. gotowac z całą dbałością o dokumentacje i prezentacje każdego etapu jak robię danie a na koniec jeszcze trzeba to ładnie podać i opisać tak żeby ślina ciekła. Chciałabym a mi się nie chce:p

Gość gość
Nie piszę. Nie czytam cudzych bo są nudne. Marnotrawienie czasu, a czas jest bezcenny.

Gość gość
Też nie piszę bloga. Obawiam się, że pochłaniają mnie zbyt wąskie dziedziny wiedzy, żeby to kogoś zainteresowało. O sobie nie zamierzam, bo nie jestem ekshibicjonistką. Jestem za to przeciwniczką mnożenia słów ponad miarę. Zwłaszcza tych pisanych.

Gość demoonka
Ja ostatnio czytałam fajny artykuł o fotoblogu, potem zaczęłam kilka takich śledzić i teraz sama zastanawiam się czy by się na to nei zdecydować, tym bardziej że interesuję się fotografią :) Fotoblogi są dużo ciekawsze niż blogi, może to też powinien być pomysł na ożywienie i zwiększenie poczytności Twojego bloga a wcale nie musisz robić świetnych zdjęć, wystarczy fajny pomysł ;) Tu masz ten artykuł, polecam ;) http://fotolena.pl/wlasny-blog-fotograficzny/

Gość gość
Pisałam za młodu :P Zakładałam bloga, pisałam kilka notek, potem mi się nudził, więc usuwałam, a za jakiś czas zakładałam nowego, po czym znudziło mi się na zawsze ;)

Gość zuzolinka89
Ja nie piszę chociaż kiedyś miałam dość popularnego bloga. Jeśli zależy ci na czytelnikach to zacznij pozycjonować swojego bloga;) Możesz to zlecić firmie z http://www.tredos.info/ Mają duże doświadczenie i na pewno doradzą ci co zrobić by blog stał sie popularny.

Gość anastazja4309
Dobrze jest pisać bloga a dodatkowo na nim zarabiać. Ale nie jest to łatwe. Taki blog musi być naprawdę interesujący, kolorowy i czytelny. Warto wtedy zlecić firmie taki ******* stronie np. http://traffic-network.pl , najmniejszy pakiet kosztuje tylko 98zł a już zarobkowe efekty zobaczycie na swoim blogu. Efekt widoczny już w 7 dni i ochrona domeny.