Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaidzia

Czy tabletki anty mogą powodować ślinotok?

Polecane posty

Gość zmartwionaidzia

Witam Dziewczyny! Zażywam od 2 miesięcy tabletki anty Yasmin, przy 1 opakowaniu wystąpiły u mnie bóle piersi, czasem bóle głowy i 2 niowe krwwienie z odstawienia, przy drugim opakowaniu 3 dniowy ból piersi i sutków potem przestały piersi mam jedynie troszkę wrażliwe pod koniec opakowania zauważyłam większą produkcję śliny (albo sobie już wmawiam i to shiza przed niechcianą ciążą) Dziewczyny czy któraś z was przy stosowaniu tabletek zauważyła większe wydzielanie śliny??? Gdzieniegdzie pisze że mogą być to zaburzenia hormonalne. ( wykonałam test 15 po ryzykownej sytuacji wynik był negatywny) po za tym reguralnie zażywam tabletki nigdy żadnej nie pominełam , jedynie czym mogę się niepokoić to to że przez 3 dni troche piłam ( 2, 3 ) piwa ale bez wymiotów, sex uprawiam też w gumce, ewentualnie mógły się dostać jakieś śladowe ilości prejakulatu. Czy istnieje w tym wypadku ryzyko ciąży, i co z tą śliną któraś zauważyła to u siebie??? Bardzo proszę o pomoc

Gość zmartwionaidzia
ten ślinotok występuje u mnie w bardzo niekomfortowych sytuacjach np. w tramwaju zagapiłam się na rozporek stojącego obok chłopaka i od razu ślinka mi pociekła. Na szczęście nikt nie zauważył.