Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bol glowy i krew z ucha

Polecane posty

Gość gość

Witam mój facet cierpi od jakiegoś czasu na silne bole głowy ( boli go tyl Glowy) dzis w nocy leciała mu krew z ucha . Nie mogę go z nic wygonić do lekarza bo jest uparty. Chociaż krwi sie przestraszył wiec pewnie pójdzie. Strasznie sie p niego martwię dodam ze kilka miesięcy wczesniej miał wypadek i miał szyta głowę, miał robiona tomografię oczywiście bez jakiegokolwiek kontrastu ktora nic nie wykazała. Co mu może dolegać ??

Gość lekarka3895
No ale kontrast po wypadku jest totalnie niekonieczny :/ bez paniki. Do lekarza jak najszybciej. Prawdopodobnie jakieś paskudne zapalenie ucha ale ktos musi to zbadać

Gość gość
Dzieki ;) nie znam sie a opinie wyrazam :D jestem panikarą wiec juz siedzę i placze zd cos mu jest miałam jechsc do rodziców i musze zostac juz z nim :P

Gość gość
czasami w wyniku wypadku dopiero po jakims czasie rosnie jakis krwiak, guz, albo uaktywnia sie cos co wczesniej nie dawalo objawow. bron boze nie chce Cie tym straszyc tylko napisac potencjalne wersje zebys moze Ty go na zapas nastraszyla zeby poszedl to zbadac;)

Gość gość
Zdaje sobie z tego sprawę dlatego tak cholernie sie martwię. Ale juz przynajmniej zgodził się pójść do lekarza... :(

Gość gość
martwienie sie nic nie pomoze, trzeba dzialac...

Gość gość
Umówiłam go na wizytę i zacoagne sila jak nie będzie chcial pójść :P