Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z narczywym homoseksualistą ...

Polecane posty

Gość gość

Tak więc przyczepił się do mnie jakiś pedzio idiota. Już od szkoły średniej tą co ja zmacałem on musiał mieć. Ja po nim brzydze się brać kobiet ale on ma ewidetnie jakiś fetysz.

Gość gość
Od samego początku do mnie zarywał i jakieś seksualne podteksty walił. Po szkole średniej kiedy już się od pedzia uwolniłem mialem dłuzszy czas spokj. Ożeniłm się, spłodziłem syna (z idiotką jak się niestety zorientowałem było już dziecko na świecie) no nic, przebolałem (stanprzedzawłowy) i stwierdziłem że syn ważnieszy od żony zidiociałej k***y. Syn 3 lata i zaczeło się. Pedzio przypomniał sobie o mnie. Zaczął łazić koło mojego bloku. Moja żona chyba za barzdo mna pachniała więc zaczął się do niej dobierać. Doszło do rozwodu. Wyprowadziłem się od byłej zony na weś, przespałem z "pseudoprostytutką" bo już mi było wszystko jedno i wziełem się za ogarnianie mojego domu rdzinnego. Sądziłem że Pedzia mam z głowy, dostał moją byłą i syna. Ale nie! Po pewnym czasie (znudzony moją byłą) przyjechał do mnie na wieś! Stwierdził idiota Pedzio że bedzie sie ze mna bił o starszą siostre mojej byłej żony (????!!) .... no k***a mac idiota. Mi zadna z nich sie nie podoba a tym bardej siora mojej byłej. Jakiś k***a spedziowany debil od którego nie mogę się uwolnić. Ja wiem ze jesli wejdę znowu w jakiś związek to on znowu sie zjawi i zrobi mojej kobiece pranie mózgu i ja przekabaci, a jak znajde natępną to tamtą oleje by się do mojej nowej dobrać. A ze koleś wie jak z fajnej zrobić idiotkę to kazda następna sie da jak te dwie wcześniejsze.Co zrobić?

Gość piertolenie politykow
Musisz najpierw kupic dwie lodowki i 3 kilo jablek. Do tego dodaj podgardlana i jesli sie okaze, ze jutro wtorek, to zapisuj sie smialo do na czlonka Komitetu Centralnego Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego, a stamtad o siedemnastej masz autobus dwupoziomowy ze stereofonicznym naglosnieniem klasy Haj-Faj i po 15-stu minutach jestes w domu. Powodzenia! :) Tylko pamietaj, zeby wczesniej wyszorowac doope podchlorynem sodu.