Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiuska89

NIE MA JUŻ NORMALNYCH FACETÓW

Polecane posty

Gość sylwiuska89

Cześć dziewczyny, proszę o radę. Mam 26 lat, pracuję, uczę się zaocznie, pochodzę z rodziny która nauczyła mnie pewnych wartości w życiu (nie jestem katolem czy coś) znajomi mi mówią, że jestem ładna, natomiast figurę mam przy kości. Do rzeczy. Od kilku lat bezskutecznie poszukuję faceta z którym będę w trwałym, szczęśliwym związku. Wiecie jak to jest, wydaje Wam się że to jest to, brniecie w to, angażujecie się i po kilku miesiącach okazuje się że on tego nie chce/on mnie nie kocha/nie pasujemy do siebie. Nie jestem osobą z głową w chmurach czy romantyczką dlatego też pomału mam dość całej tej sytuacji. W chwili obecnej mam faceta z którym jestem od stycznia w związku. On mnie kocha, jak najbardziej ja... niestety nie. Na to się składa wiele czynników ale chciałam tylko wspomnieć o tym, bo mam inne wątpliwości. Otóż zadaję sobie pytanie czy to ze mą jest coś nie tak czy z facetami. Robię co mogę, wkładam w to serce i wszystko jak "krew w piach". Jestem zarejestrowana na różnych portalach randkowych szukając szczęścia itd. Boję się tego, że im jestem starsza tym mniej atrakcyjna dla płci przeciwnej. Dużo znajomych w moim wieku jest już po ślubie, mają dzieci. Czas mi leci tak szybko, że czasem sama się na tym łapię i nie wiem tak naprawdę co robić, czy szukać "byle kogo" czy lepiej dać sobie na spokój i zająć się karierą, może dokształcaniem się. Wątek trochę długi ale mam nadzieję, że rozumiecie mój problem i mogłybyście mi coś poradzić. Pozdrawiam :)

Gość gość
Nie doczytałam, ale znam ból, dlatego aktualnie nie szukam faceta, bo faceci to p***y w dzisiejszych czasach.

Gość prawictwo pospolite 137
próbuj dalej na portalach randkowych

Nie wiem jakie wartości wtłoczyli Ci rodzice do głowy, ale tu prezentujesz się jako zwykły pustak. Mówisz, że nie możesz znaleźć miłości, a potem, że masz kogoś kto Cię kocha, ale Ty go nie kochasz, potem, że sama jesteś gruba a martwisz się, że uciekną Ci atrakcyjni panowie. Masz beznadziejnie pusty charakter i współczuję osobie która teraz z Tobą jest.

Gość gość
Piotrek_MD sam jesteś beznadziejny, żal mi cię.