Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepszy sposób na samobójstwo?

Polecane posty

Gość gość

Coś skutecznego, łatwego w realizacji. Pomóżcie.

Gość gość
wykrwawienie się w ciepłej wodzie, tylko że to kilka litrów krwi. odpowiednie leki (nasenne) przy niepowodzeniu mogą rozpieprzyć organizm.

Czas. Czekasz i w końcu umierasz. Niestety niezbyt szybkie ale 100% skuteczności.

Gość gość
może więc lepiej zacząć stosować leki ;) i zmienić tryb życia.

Gość gość
Ja mam organizm rozpieprzony. Chce się dobić.

Gość gość
Łatwo ku/rwa mówić. To co mnie spotkało to jakiś obłęd, kosmos. Coś po czym nie można się podnieść.

Gość gość
jesteś w ciąży? no to w czym problem. daj sobie czasu. nie musisz niczego robić już. poczekaj. skoro myślisz, że gorzej być nie może, to nie będzie. a może będzie lepiej? aha - może warto sąbą wreszcie być i olać wszystkich dookoła?

Tak, tyle złych rzeczy Cię spotkało. Bidula. Innym żyje się tylko i wyłącznie cudownie.

Gość gość
Nie jestem w ciąży. Wyżarlo mi twarz i oczy od środka po narkozie. Wyglądam zupełnie inaczej jak nie człowiek a byłem ciachem.

Gość Pyskata90
A może weź pod uwagę cenę swojego życia. Jest tyle dzieci które muszą walczyć z chorobami cale życie a jednak się nie poddają. Idź do chospicjum albo do szpitala tam zobaczysz ile warte jest życie i spytaj tych ludzi kto chce umrzeć tak jak ty. A później napisz nam jaka uzyskales odpowiedz.

Ja bym nosił całe życie jakąś z******tą maskę. A zresztą są operacje plastyczne które pomogą Ci odzyskać dawny ryj. Rozumiem, że jesteś ślepy a nasze posty czytasz brailem?

Gość gość
Ku/rwa nie jestem ale chciałbym wtedy nie musiałbym na siebie patrzeć. Nie wyobrażacie sobie jaki to ból patrząc w lustro i widzieć kogoś zupełnie innego. Nawet oczy mam nie swoje to jakieś pier/dolone science fiction. Wyglądam kompletnie jak nie ja. Już bym chyba wolał mieć mordę oblana kwasem. Kobieta która kochałem i ona mnie (na co wskazuje jej reakcja) się ode mnie odwróciła. Nie zobaczę jej nigdy, kiedy ze mna rozmawiala to nie patrzyła nawet na mnie. Przysporzylem również jej ogromnego bólu zdaje sobie z tego sprawę. Po dwóch latach wzajemnego wzdychania do siebie nawet się nie pożegnała ze mną, nie mogła nawet na mnie spojrzeć a kiedyś wpatrzona była jak w słup. Poza tym nie mam czucia w ciele praktycznie, widzę ciemno i szaro, jestem dużo glupszy i oblesny. Jak mam żyć? Nie chce. Nie przezyje tego zycia jako ja. Jestem kimś zupełnie innym.

Gość gość
dawaj fotę, powoiemy ci czy jest naprawdę źl;e

Gość gość
glodowka