Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mężczyźni lubią wygląd kobiecych stóp?

Polecane posty

Gość gość

jakie to są ładne stopy w oczach facetów?

Gość gość
tu pisze jeden zjeb co lize brudne spocone stopy kobiet. jego pytaj

Gość Deviant
Mnie pociągają stopy.:( Zadbane stopy są ładne.

Gość gość
a ja lubie masaz takze teges. masuj niewolniku!!! :D

Gość gość
myślę, że wszystko w co wkłada się wysiłek jest pociągające :), rozumiem autorze, że chodzi ci o fetyszyzm, bo to inna sprawa. Ja osobiście lubię patrzeć na damskie stopy, ale nigdy na ich widok nie zwaliłbym sobie konia ;) ale znam takich co by tak postąpili :)

Gość gość
cusz jeden lóbi jak mó cygany grajom drógi jak jej stopy śmierdzom jak brytej śpirs :classic_cool:

gość dziś :D Nie kojarzę lizania stóp, całowania, masowania z niewolnictwem. To ludzie z klimatów bdsm od razu kojarzą to, że jak lizałbym stopy kobiecie na kolanach to od razu niewolnik. :(

Gość gość
niektorzy lubia

Gość gość
zyje prowie 40 lat ale jeszcze nie widziałam ładnych zadbanych męskich stóp, no skjuzmi ale polaczki to brudasy i zaniedbalcy

Ale masować, pieścić, całować, lizać tylko mojej dziewczynie będę, także ten teges Gość. :( No dobrze chodź, wymasuję.

Gość gość
PS 17.12 a ja widziałam piękne duże stopy i łydki:)

Gość gość
nikt mnie po stopach nigdy nie lizał i nie bedzie, ale refleksolozka czule wymietoliła stópki me i było mi byłyogo :P

Gość gość
lubie masaz stop

Męskie stopy są brzydkie.:D Kobiety mają ładny kształt paznokci i ładne palce, w ogóle kształt stóp taki,hm, aż chce się całować.:D

Gość gość
nie podstawiaj kopyt! ja pierwsza byłam :P

W ogóle dziwię się paniom które nie chcą mieć lizanych:P stóp. Przecież to jest przyjemne. Według mnie bardzo podniecające. :(

Gość gość
stopy kobiety z którą się jest i można jej dotykać inne miejsca aż tak mnie nie kręcą,chociaż jakoś mnie podniecają,naotmiast mam fantazję o stopach kobiety obcej,takiej nie dla mnie,może zajętej której mógłbym dotykać tylko stóp,aż szkoda,że nie jest to realna fantazja

Dziewczyny, po kolei.:D Gość dziś połóż się wygodnie, oprzyj głowę o poduszkę( proszę, ta wygodna ;)) stopami tak żebyś dotykała moich ud. Tylko poczekaj chwilę, wezmę jeszcze oliwkę i pozwolisz, wmasuję w Twoje nagie stopy.:P

Gość gość
czym pachnie ta oliwka? mam nadzieje że nie jakims zjelczałym sandałem :P

Coś Ty, neutralny zapach. Ale mogę dodać olejku np. cytrynowego. Albo może bez oliwki. Całusami nawilżę.:classic_cool: Nieeee no, mam słabość do stóp, już jak dotknę i pocałuję, to jak zahipnotyzowany.:(

Gość gość
ma pachnieć słodko, może być migdałami, bez całusów masaż ma być silny ale nie bolesny, masz mi rozmasowac zbolałe miejsce na prawej stopie i skupić się na miejscach odpowiadających za macice, nadnercza, mózg i energię. do roboty! :classic_cool:

:D:D Dobrze. Ale.:( Ale moja ślina migdałami...mogę?:( Nie za mocno, ale silnie obejmuję Twoją stópkę.:P Za macicę to trzeba aż językiem.:( Nie wiem czy wiesz? Za nadnercza, mózg i energię to już rękami, tak, od pięty zacznę, okrężnymi r/u/ch/ami okolice pod kostką, następnie udam się palcami w stronę palców, przed dojściem ugniatając śródstopie.:P

Gość gość
oo nawet sie znasz sie. a tak calkiem serio. to jak sie zapatrujesz na zapach stóp. przeciez zawsze jakiś tam zapach mają nawet taki umyte i wyszorowane? ciekawi mnie to, ale nie znam żadnego podofila więc nie miałam jak zapytać?

Mnie podnieca zapach. Dlatego też takie przyjemne jest lizanie stóp. Tak, wiem, dla niektórych jest to obrzydliwe. Zresztą chyba każdego kto podnieca się stopami właśnie i zapach też pobudza, nie wierzę że nie. Zresztą nie wiem. Ale ja dużo mam zboczeń, więc raczej odbiegam znacznie od normy, niekoniecznie muszę być miarodajny. A Ciebie Gość, kręci wyjątkowo pieszczenie stóp?:(

Gość gość
rozumiem ze gerantofilia tez jest twoim zboczeniem biorac pod uwage twoj avatar. nie ja nie lubie calowac niczyich stóp. ja lubie tłonie i palce, kciuki. stopy lubie eksponować choć nie sa jakoś tam szczególnie jak do reklamy, lubie miec zadbane i pomalowane paznokcie.

Nie, nick ma symbolizować szacunek, oddanie, miłość do końca życia i po życia.:P Źle się wyraziłem, bardziej o to, czy kręci Cię mieć pieszczone. Rozkojarzony jestem.:D Też lubię dłonie i palce, zresztą nie mam tak, że jakiejś części ciała szczególnie nie lubię. Całe ciało uwielbiam jak już. Akurat stopy w reklamach są jakoś takie nienaturalnie sterylne, dziwnie zadbane, aż do sztuczności z tego co pamiętam. A jeżeli masz zadbane, pomalowane to pewnie ładne są.

Gość gość
lubię tylko małe stópki bo duże kojarzą mi się ...

Wcale nie, duże też mogą być ładne. Nie ma zależności, że duże brzydkie czy coś w ten deseń, Gość.:(

Gość gość
koleś jak lubisz kobitki z płetwami to se kup jakąś fokę

A, sorry. Tobie się kojarzą. Źle przeczytałem. Rozkojarzony na maksa.:P