Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój syn bardzo schudł.

Polecane posty

Gość gość

Wiem ma 26 lat, jest dorosły, ma swoje życie, a ja nie powinnam się do niego wtrącać, ale nie daje mi spokoju fakt iż bardzo schudł - ogóle nie jest wysoki, a szczupły - ma 182 wzrostu i kiedyś ważył 70 kg. A ostatnio schudł - nie wiem co jest powodem, ale zaczęłam się o niego martwić,mieszka sam. Nie wiem czy mam z nim porozmawiać czy z faktu iż jest dorosły zostawić sprawę.

Gość gość
Może nie ma czasu przygotować posiłki.

Gość gość
On nie umie gotować. On jada zawsze na mieście. Nawet śniadanie.

Gość gość
każ mu zrobić wyniki, to nie są żarty, mój syn też bardzo schudł a był tego samego wzrostu, prawda okazała się straszna. w tej chwili pokonał chorobę, a gdyby z robił sobie badanie krwi, może prędzej by trafił do szpitala.

Gość gość
A co stało się Twojemu synowi ?

Gość gość
Pewnie ćpa.

Gość gość
Nie ćpa.

Gość gość
mój syn miał białaczkę szpikową, ale pokonał i obyło się bez przeszczepu, spytaj się go czy robią mu się wybroczyny przy nawet małym uderzeniu.

Gość gość
Mój syn już dorosły też mieszkający samodzielnie co niedziele przychodzi na obiad do nas poza tym często przywoże jedzenie

Gość gość
On ostatnio miał badania i powiedział, że wszystko wyszło idealnie. Dobrze, że Twój syn jest na dobrej drodze do zdrowia.

Gość gość
na spokojnie, powodow utraty wagi może być dziesiątki. czasami owszem są to zmiany poważniejsze, ale czasami powodem jest stres, lub inne jeszcze bardziej blache sprawy. w zaleznosci jakie masz kontakty z synem pogadac, że martwisz się o niego.

Gość gość
A może ma dziewczyne i trochę za dużo seksu.

Gość gość
Skąd pewność że nie ćpa? Bo tak ci powiedział? Nie wiesz, że rodzice zawsze dowiadują się na końcu?

Gość gość
Wiesz o dziewczynie nic nie wiem. Jak miał 23 lata zakończył 4 letni związek i od tamtej pory powiedział, że nie chce byle jakiej dziewczyny, a tą jedyną. Jak byłam u niego ostatnio to na żadną dziewczynę się nie natknęłam.

Gość gość
Prace ma taką, że nie każe, bo by zaraz wyszło i byłby zawieszony.

Gość gość
A co syn na to? NIe pytałaś? 70 kg to spora niedowaga przy wzroście 182, a skoro jeszcze schudł to nie wiem, jak musi wyglądać...

Gość gość
70 kg przy mięśniach ! Jest to mało. Nie pytałam. Praktycznie nie było kiedy. Na kolacji u córki jadł normalnie. On zawsze był szczuplutki. Urodził się malutki, później był najwyższy i najszczuplejszy w klasie. Szczerze to nie wiem po kim, bo u nas jak i ja, mąż, starsze córki mają kg na plusie.

Gość gość
Jak ja tak schudlam to okazalo się że mam gruźlicę. To byl jedyny objaw, ale mówią że szybko wykryta.

Gość gość
mój mąż ma 186 cm i waży 67 kg. chudy same kości i skóra:) ale wyniki w porządku, odżywia się prawidłowo. kiedyś lekarz powiedział, że niektórzy już mają taki metabolizm.

Gość gość
Nie wiem co mam robić. Chciałbym żeby w końcu był szczęśliwy. On kiedyś był też jeszcze chudszy, ale nabrał masy mięśniowej.

Gość gość
A od kiedy szczęście zależy od tego, czy ktoś jest chudy czy nie? Porozmawiaj z synem, to się może dowiesz, czy coś się dzieje.

Gość gość
A może to zwykła nadczynność tarczycy go tak uszczupla?

Gość gość
Nie chodzi o wagę. A ogólnie o jego życie. Od 3 lat jest sam. Nie ma dziewczyny.

Gość gość
Nie ma niedoczynności tarczycy.

Gość gość
A moze kasy nie ma na jedzenie. Moj syn gdy sie usamodzielnil tak schudl. Oplaty, paliwo tyle kosztowalo ze braklo kasy na jedzenie. Nie przyznal sie, musialam sama wyweszyc.

Gość gość
Pieniądze ma o to się nie musze martwić. Ma bardzo dobrą pracę i dobrze zarabia.

Gość gość
podaj mu pierś :o

Gość gość
A po czym zauważyłaś ze schudł ?

Gość gość
Po jego ciuchach. Widzę że te ciuchy co ma nowe są dobre, a te co ma np z lutego czy z marca są za duże.

Gość gość
nie ma czasu zjeść, lub brakuje pieniędzy lub nie ma siły jeść coś go m,artwi ale myślę że jak będzie trzeba to już zje jeśli jesteś mu bliska / ki coś byś wiedział a jeśli nie jest sam nie powinno być problemu tak sądze choć może to zależy od indywidualnej wytrzymałości osób