Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego nikt nie wierzy w naszą miłość?

Polecane posty

Gość gość

Między mną a moją dziewczyną jest spora różnica wieku, z tego powodu całe nasze otoczenie twierdzi, że ona leci na kasę a ja na jej ciało bo mam kryzys wieku średniego. Co jest kompletną głupotą. Na prawdę nasza znajomość zaczęła się od przyjaźni, a później postanowiliśmy spróbować. Jest nam razem cudownie, spodziewamy się dziecka. Ja jestem 6 lat po rozwodzie i nie mam dzieci.

Gość gość
Co cię inni obchodzą. Wy wierzcie. To wystarczy.

Gość gość
bo taka jest prawda!ona leci na latwa kase a ty na jej miesko

Gość gość
Widzę kolejny samotny człowiek. Nie ja nie poleciałem na jej ciało, po prostu idealnie do siebie pasujemy. A ona na moją kasę na pewno nie poleciała, bo niczego jej nie brakowało u rodziców. Są bogaci, mają piękny dom, miała wszystko co chciała. Teraz mieszkamy razem od 7 miesięcy. Ona jest w 4 miesiącu ciąży.

Gość gość
No i ci to za problem? Jak jest wam tak dobrze to ch cie obchodzi otoczenie?

Gość gość
bo to trochę chore.. takie podejrzenia, ciągle jakieś docinki, ale masz rację jesteśmy szczęśliwi

Gość gość
:)

Gość gość
biorac pod uwagę,ze ful małżeństw w dzisiejszych czasach sie rozpada; to ,ze sam juz jestes po jednym rozwodzie; a kobitka jesli nie poleciała na urodę to znaczy ,ze na kasę... to niewielu patrzy na to poważnie Nie, nie chciałam byc złosliwa.Życzę wam jak najlepiej. Po prostu tyle widzi sie uczuciowych porazej,ze z góry wietrzy sie katastrofe :D

Gość gość
wszystko jest chore bo mieszkasz w kraju gdzie wszystko co inne, wychyla się z szeregu jest chore. Skup się na swoim małżeństwie a później na wychowaniu malucha żeby nie wyrosło na takiego hipokrytę i bigota jak twoje otoczenie.

Gość Anka Klamka
Nie ma co przejmować się negatywnymi opiniami, bo one zawsze będą, a ci co zazdroszczą to krytykują ;) najlepiej to żyć po swojemu i niczym się nie przejmować. A na różnice wieku można poznać kilka zależności, psychologowie pomogą zrozumieć siebie na wzajem. Teraz można nawet w Internecie oglądać filmiki: https://www.youtube.com/channel/UC7-fRZxwJcQYZuG9Tqa6D3g :)