Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaidia

Zakochała sie w starszym facecie

Polecane posty

Gość Klaidia

Hej mam 22 lata .. 4 miesiące temu poznałam faceta ktory ma 39 lat to jest znajomy mojego znajomego, spotkałam sie z nim na kawę na obiad i pisaliśmy ze sobą, mówił ze mu zalezy na mnie i ze chce ze mną byc, raz zeby go sprawdzić to z koleżanka zadzwobilismy do niego zeby zobaczyć cZy mu naprawdę zalezy na mnie, zaczął zagadywac do mojej koleżanki, to mi sie nie spodobało, napisałam mu zeby skasował moj numer i juz nigdy do mnie nie pisał, chciałam o nim zapomnieć i mi sie udało do czasu kiedy znów napisał , po 2 tygodniach napisał mi ze tęskni na mną i bardzo chce sie zobaczyć ze mną chodźmy na chwile, ja olalam ten SMS i mu nic nie odpisałam na następny dzien dzwonił do mnie a to ze nie miałam juz jego numeru odebrałam i nie pomyslam nawet ze to mógł byc on, zapytał mnie sie czy jestem w pracy tera ja odpowiedziałam tak i powiedział ze za godzinę bede a ja mu powiedziałam ze nie chce go widzieć ale pomyslam sobie w sumie niech przyjedzie powiem mu to prosto w oczy ze nie chce aby ze mną utrzymywał kontakt, no i jak przyjechał i go zobaczyłam to nogi mi zmiękly nie wiedziałam co zrobic, wszystko wróciło do mnie zakochałam sie, on mi Zaczol mowić ze mu naprawdę zalezy gdyby mu nie zależało by nie pisał do mnie ani by nie przyjeżdżał do mnie mówił ze zrobi dla mnie wszystko zadba o mnie i zaopiekuje sie mną gadaliśmy z 2 godziny wyjaśniliśmy sobie wszystko spotykaliśmy sie dalej aż pewnego dnia nie odzywał sie po 3 dniach napisałam co słychać czemu nie pisze on mi odpisał ze wszystko ok ja do niego kiedy sie spotkamy ze stęskniłam sie i juz mi nic nie odpisał i tak juz mija tydzień bez pisania ja sie pierwsza juz nie bede odzywała nie wiem co Mam zrobic bo sie zakochałam i zalezy mi na nim nie wiem co mam zrobic co to miało znaczyć bawił sie mną czy co?? Od kad z nim pisałam często tez miał jakies wymówki ale po co mówił ze mu zalezy i po co robił nadzieje??

Gość gość
sama tego chcialas

Gość gość
napisz do niego

Gość Klaidia
Nie o sex mu nie chodziło bo by cos mówił typu żebym u niego nocowala czy cos takiego, nie wiem o co mu chodziło ale pisać nie chce pierwsZa zeby nie myślał zrobię ze jestem naiwna

Gość gość
niech mysli co chce

Gość gość
moze jestes za mloda dla niego.