Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was jemu nie zalezy?

Polecane posty

Gość gość

Jak facet odzywa się do mnie zwykle smsami, rzadko dzwoni, zwykle wysyła smsa rano, jak juz sie bardzo steskni to kilka smsow, czasem nawet zdarzają sie dni np jeden czy dwa bez odzewu? Jestesmy ze soba 9 miesiecy... Ja czasem tez sie pierwsza odzywam, ale nie chce mu sie narzucac bo juz probowalam wiecej pisac to odpisywal nastenego dnia

Gość gość
skoro potrafi olewać cie przez caly dzien, a nawet dwa dni to ma cie w doopie, ja bym go olala. Tez jestem w zwiazku na odleglosc i codzienie piszemy kilkanascie smsow, telefony nie bo nie lubimy gadac przez tel, czesto gadamy na gg

Gość gość
dwa dni to rzadko sie nie odzywa, ale zdarza sie niestety... Zwykle rano isze mi cos milego i tyle, czasem pisze kilka smsow , zalezy, ale na poczatku kontakt był bardziej czesty

Gość gość
on ma ciebie w doopie i taka jest prawda, wiem co piszę. Olej go. Pewnie jest z tobą dla seksu i tyle

Gość gość
up

Gość gość
Troche mu zalezy bo jednak sie odzywa codziennie ale nie szaleje za toba za bardzo. Nie wiem, obserwuj to nie narzucaj sie, moze ty sie stan troche niedostepna to sie otrzasnie. faceci sa leniwi z drugiej strony i czasem tak z nimi jest

Gość gość
Mam to samo :( Niby odzywa się, ale tylko wieczorami, kiedy ja do niego w ciągu dnia napiszę albo wyslę jakieś zdjęcie to olewa, nie reaguje, lekceważy mnie. Też zdarza się cały dzień bez odzewu, wyślę mu zdjęcie, a on np. dopiero następnego dnia napisze :( Przez to jestem sfrustrowana, zaczynam być dla niego niemiła, pretensjonalna, nie potrafię się powstrzymać, kiedy on się tak zachowuje...

Gość gość
czy wy naprawde nie widzicie że oni mają was w doopie? :D choć ja też kiedys byalam taka glupia i mialam chlopaka ktory mnie olewal, ale teraz jestm madrzejsza. Moj mi odpisuje po 5 minutach chyba że jest w pracy

Gość gość
Jakis dziwny ten twoj facet. A moze on ma cie do seksu?

Gość gość
Nie. Jak ktos juz napisal moze,zalezy mu troche, moze na seksie,moze na tym zeby mogl mowic,ze z kims jest,ale na tobie mu nie zalezy.