Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowania namaxa

wyjście do ludzi nic nie daje:(

Polecane posty

Gość zrezygnowania namaxa

Nie chcesz być sam-wyjdz do ludzi, na pewno kogos poznasz! - - nieprawda. Wychodziłam. Wychodziłam(i wychodze) sama, wychodziłam z koleżankami. Chodziłam na Kursy tańca, fitnes, jogę, siłownie. Chodziłam (dawno)na dyskoteki, kina, na wystawy. Jeździłam na wycieczki. Zrobiłam P odyplomowke, parę kursów. Nie siedzę w domu. Wychodzę, wychodzę i kompletnie nic. Tak, poznałam przez te lata paru fajnych mężczyzn Ale niestety nie byłam w ich typie.Dawno kuz sie pozenili i maja dzieci. Potem poznalam (nareszcue)kogos, ale po paru latach poszedl do innej. Przeszłam randki w ciemno, randki z internetu-porazka. ludzie, jak to robicie, ze poznajcie swoich przyszłych mezow/żony? Ja nie umiem albo po prostu nie pisane mi. Choćbym nie wiem co robiła, sama i sama.

Gość gość
wychodz dalej a kiedys znajdziesz ;)

Gość gość
no ale mialas kogos na kilka lat, wiec jednak cos to daje, to juz duzo. Ja nigdy nie bylam w wziazku.

Gość Zrezygnowana namaxa
Ile razy juz to slyszalam,ze "w końcu znajdziesz".Juz mi się nie wydaje:( Tak byłam w związku i co z tego jak juz nie jestem?I szanse maleją. Fatum jakieś?

Gość gość
mozesz czekac na fajnego listonosza

Gość Zrezygnowana namaxa
Mamy na osiedlu bardzo sympatycznego listonosza.lecz żonaty wiec odpada.Jak niefart to niefart:(

Gość gość
zawiode cie ale nie jestes wyjatkowa, kazdego dnai na swiecie miliony zrywa ze soba i tez sa same. Do czasu az kogos znajda. Albo i nie. Ale takich osob sa miliony jak ty.To zadne fatum. Norma.

Gość gość
Mam ten sam problem. W dodatku mam koleżanki, co jak zerwą z chłopakiem to idą raz na siłownię i wracają do domu z facetem co do nich pisze, a później się zaczynają umawiać. Ja tego zupełnie nie rozumiem, sama mogę być wolna przez lata i nikt się nie "przypląta", a inne idą w dresie do warzywniaka po czekoladę na pocieszenie w 2h po zerwaniu z facetem i poznają następnego...

Gość Zrezygnowany na nie maxa
Zrezygnowana namaxa A skąd jesteś? Jak z Wawy to napisz :) szukamzwarszawy@gmail.com

Gość Zrezygnowana namaxa
Nie jestem z Warszawy.:( To ze są inni w takim samym położeniu jakoś mnie nie pociesza. Przeciwnie. Zygam juz tym byciem sama:(

Gość Zrezygnowana namaxa
O,czesc,Heh.

Cześć. Szkoda że te poszukiwania Ci nie idą. Ale się nie poddawaj.

Gość Zrezygnowana namaxa
Ciężko będzie.Bo nie mam juz siły.Jakoś tak się zniechęciłam:(

Gość gość
Mnie trochę pociesza, bo jednak wśród znajomych nikt nie ma problemu ze znalezieniem partnera, ale jak mówię żeby mnie z kimś zapoznali to mówią, że nie mają z kim. Bo niby mamy wąskie grono znajomych, a im się akurat tak udało, że wyszli z domu i kogoś znaleźli...

Gość zrezygnowana namaxa
O ja mam tak samo. Znajomi maja znajomych którzy są zajęci. A ci moi znajomi też za specjalnie nie szukali. Poznali się przypadkowo.

Gość gość
A kogo to obchodzi ?.

Gość zrezygnowana namaxa
Mnie. :D

Gość dość ładna ale nie w typie
Ja też podejmowałam się niejednokrotnie tego słynnego wyjścia do ludzi. Potrafiłam sama jechać do klubu. Nie tylko aby kogoś poznać, lubię tańczyć i to niekoniecznie w parze (nawet wolę sama), dlatego taka impreza to dla mnie nie problem. Jednak jest pewne rozczarowanie, że nie idzie nikogo sensownego poznać, pomimo szczerych chęci i starań.

Jak facet widzi ładną kobietę, kobietę w okolicach 30tki i wyżej, to z góry zakłada że jest mężatką. Więc wychodzenie do facetów to trochę mało. Aj chciałem Was pocieszyć, ale nie wyszło. Heh

Ja mam 26 lat, na tyle mniej więcej wyglądam, ewentualnie na kilka mniej... Miałam na przykład sytuację, że facet podszedł i pyta się czemu jestem sama, na co mu odpowiedziałam "Jakoś tak wyszło" (bo co miałam powiedzieć, że przyjechałam na podryw?). I po rozmowie. Aj, nie idzie za dobrze jakoś to wszystko.

Mogłaś powiedzieć że umówiłaś się z koleżanką ale nie przyszła. Facet miałby szansę się wykazać. Dobrze że nie brakuje Wam odwagi. Wychodzicie do klubów pubów etc. Zawsze to jakiś plusik.

Gość gość
Autorko, przynajmniej ma kolezanki, przyjaciolki/przyjaciol... Niektorzy to o tym moga pomarzyc i za to nie maja mozliwosci nawet do kogos geby otworzyc...

Co mi z tego. Albo się trafi jakiś gawędziarz, który do niczego nie dąży albo ru/chacz który chciałby szybko poużywać albo już dochodzi do rozmowy, spotkania z kimś rozsądnym i po spotkaniu cisza. W tym roku na żadnej z imprez na których byłam nikogo nie poznałam. A staram się wyglądać zachęcająco, choć niewulgarnie, odchudzam się, żeby zwiększyć swoje notowania i co? I nic.

Gość Zrezygnowany na nie maxa
a ja dalej sam.... :((( szukamzwarszawy@gmail.com

Gość gość
możesz wychodzić ile chcesz i spotykać tysiące facetów - ale jak jesteś nudna i głupia to każdy facet od ciebie ucieknie więc nie marnuj czasu na wychodzenie i zajmij się czymś pożytecznym

Gość gość
Mam tak samo. Tak bym chciała mieć męża. Nie wiem jak inne to robią że faceci się z nimi żenią. Nie chodzi o wygląd bo akurat dobrze wyglądam

A masz chociaż szansę na w miarę udany związek? Ja na przykład nie. Do wyboru miałam dotychczas opcje : związek z kimś kto mi nie odpowiada i przelotne czy niezobowiązujące relacje...

Gość Zrezygnowana namaxa
Oj widzę wątek się rozhulał,a ja się szykuje spać:) Niegoscinna dziś ze mnie gospodyni.

Gość gość
Ja to chyba na nic nie mam szansy,nic mi się w życiu nie udaje.