Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowania namaxa

wyjście do ludzi nic nie daje:(

Polecane posty

Gość boromir
dam wam jedną radę po pierwsze trzeba być otwartym, i umieć podtrzymywać rozmowę żeby facet nie musiał lecieć półgodzinny monologiem po drugie trzeba być wyluzowanym i robić z siebie sztywniaczki albo osoby z jakimiś zaburzeniami społecznymi po trzecie próbować

Gość dość ładna ale nie w typie
"trzeba być wyluzowanym i robić z siebie sztywniaczki albo osoby z jakimiś zaburzeniami społecznymi" - z tym u mnie może być problem. :o Podobno jak kobieta się podoba (tak na serio a nie być może/trochę/niby/ujdzie), to dla faceta nie stanowi większego problemu, że nie wiadomo jak nie kokietuje od samego początku do końca. Przy czym jak już nawiąże ze mną kontakt facet, który mi się podoba (inicjatywa musi wyraźnie wyjść z jego strony), to często "mimowolnie" zamieniam się we flirciarę, to się dzieje samo. Może fakt, że facet dał odczuć, że mu się podobam ośmiela i zachęca sam przez się do odpowiednich zachowań/postawy. Sama wyrywać ani na siłę uwodzić spojrzeniem nie będę, bo tak w zasadzie jaki to miałoby mieć sens?

Gość gość
"Mam ten sam problem. W dodatku mam koleżanki, co jak zerwą z chłopakiem to idą raz na siłownię i wracają do domu z facetem co do nich pisze, a później się zaczynają umawiać. Ja tego zupełnie nie rozumiem, sama mogę być wolna przez lata i nikt się nie "przypląta", a inne idą w dresie do warzywniaka po czekoladę na pocieszenie w 2h po zerwaniu z facetem i poznają następnego..." x ale czad :D

Gość gość
Ja zostałam sama po długoletnim związku i tez nie mogę nikogo poznać,nienawidzę samotnosci,każdy w moim otoczeniu kogos ma

Gość gość
zmien otoczenie :D