Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozmowa z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Moja dziewczyna ostatnio dużo kłóci się ze swoją matką, oczywiście wtedy nie odzywa się do mnie i nie mówi o co poszło... próbuje mnie olewać .. jednak po jakimś czasie jej przechodzi.. ostatnio nie odpisała mi na smsa bo "miała wyłączone dźwięki" ... co się okazało? pokłóciła się z matką.. ale mi tego oczywiśćie nie powiedziała dopiero na drugi dzień się dowiedziałem. No tak rzeczywiście.. ja jakoś zawsze słyszę jak do mnie dzwoni albo jak przychodzi sms... Chciałem o tym z nią ostatnio porozmwać czemu jest wkurzona i o co poszło to ona mi odpowiedziałe "tak jakoś"... ja po prostu nie rozumiem tego podejście .. raz jest wkurzona i wgl się nie odzywa a raz mówi mi o wszystkim... chciałbym z nią normalnie rozmawiać o wszystkim... dziwne jeszcze jest jedno rok temu się pokłóciła się z koleżanką nie odzywały się do siebie bo ta dupę obrabia mojej dziewczynę za plecami gada... i co?? znowu teraz ze sobą piszą , gadają i umawiają , chociaż ta jej koleżanka to nic tylko by ją na chlanie namawiała .. ja sobie przyrzekłem że jak teraz ją na coś ta koleżanka namówi albo zrobi mi coś niefajnego to ja to pierdole ... ciągle się martwię żeby głupoty nie zrobiła bo ta umawia się z tą "koleżanką" którą moją dziewczynę namawia do złych rzeczy..... aha i chodzenie na dyskotekę z koleżankami be ze mnie jest miłe ??? no chyba nie bardzo... . ja nie wiem do czego to zmierza.. raz jest dobrze a raz jest po prostu no.. do dupy...

Gość gość
Jak ma zamiar spotykać się z tą "koleżanką " i chodzić na dyskoteki nie mówiąć mi o tym i będzie się tak bawić ze mną to ja nie wiem ..ja naprawdę się staram dla niej .. jeżdżę do niej umawiam się z nią na mieście zabieram ją wszędzie ... ostatnio postawiłem jej jedzenie w knajpie ... jakoś chcę by czuła się szczęsliwa , robię co mogę ...a ona co woli się ochlać z koleżanką a potem udaje ze nic się nie stało ....

Gość gość
ona poprostu w ten sposób odreagowuje... nerwy, złość itp bawiąc się, pijąc alkohol....widać że sobie nie radzi z własnymi emocjami....wkurza.ją sytuacja w domu ale jednocześnie nie chce ci ciągle o wszystkim mówić bo.jej.jest głupio po czasie jednak wie że musi i wtedy ci mówi o co chodzi bo nie ma z kim o tym.pogadać.... prawdopodobnie przez to właśnie postanowiła znowu przyjaźnic się z tamtą dziewczyna.... może ona ma nerwice albo depresje i w ten sposób odreagowuje....pogadaj z nią poważnie może psycholog by jej.pomógł

Gość gość
Ostanio miała dużo przygotowywań studniówka matura komunia siotry myslę ze dało to wszystko się jej we znaki ... martwię się o nią bo ja kocham .. dlatego z nią codziennie rozmawiam staram się ją pocieszać .. :)