Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pc2278

nigdy ich nie zapomnimy

Polecane posty

Gość gość
do następnego razu pc2, kolorowych snów nie o nim 278 zgodnie z stanem obecnym :-)

Gość gość
Jakiej zagładzie? Nie mów tak, bo to złowrogo brzmi. Nie wiem, jak mi to się udało. Samo się tak zrobiło. On też przestał zachowywać się tak jak kiedyś i to mi pomogło. Wprowadził taki dobry dystans. Znowu żartuje, wyluzował. To wpłynęło pozytywnie na nasza relację. Ja też wyluzowałam. Jego żarty i zaczepki odbieram jako przyjacielskie. pc2

Gość gość
Ja też wiem, że go tu nie spotkałam i nie spotkam. Wiem, że on nie ma głowy do takich d**ereli jak jakieś forum uczuciowe. No może gdyby się zakochał, ale tak nie jest. Kolorowych snow 278, wpadnę tu czasem sprawdzić c u Ciebie. :) Dobranoc. pc2

Gość gość
......

Gość gość
278 pewnie już tu nie zaglądasz,ale jakbyś przypadkiem był to napisz jak zakończyła się Twoja historia.:)

Gość gość
Zgadzam się z Wami. Osoby, które się kiedyś kochało nigdy się nie zapomina. :-) zawsze będą w sercu, pomimo, że się np. z nimi nie jest. Ze mną zostaną do końca moich dni. :-)

Gość gość
Stary temat,napewno ich juz nie ma na kafe.

Gość gość
zaglądam, aczkolwiek nie piszę 278 jeśli to ja to Pani? Pani pc2 co do zakończenia, to takie historie które się nie rozpoczęły raczej trudno tu o happy end

Gość gość
Fajnie, że się odezwałeś.:) U mnie też bez zmian. Był czas, że widywałam go bardzo często przez wspólne sprawy. I myślałam, że oszaleję.;) pozdrawiam pc2